Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A jóképűség miért elég a nökhöz?

A jóképűség miért elég a nökhöz?

Figyelt kérdés

Ellenben, ha meg CSAK jó keresetem van, meg okos vagyok meg vicces, meg zenélek az MÉG NEM?

Komolyan, a nőknek semmi se elég már?

Mert joképü haverjaim itt mesélik röhögve, hogy már nekik is ég a pofájuk, hogy milyen lapos és unalmas félvállról vetett szövegeket tolnak a nöknek, mégis kérdés nélkül séztteszik nekik...

És ők joképünek SZÜLETTEK, én meg az állásomért meg a hobbimért egy csomot küszködtem, mégis kinszenvedés a nözés. 100ból egy ha összejön.

2013. dec. 23. 23:29
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
47%
Normális nőknél kéne próbálkozni, nem ribiknél.
2013. dec. 23. 23:31
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

"Komolyan, a nőknek semmi se elég már?"

De pont te írod hogy bőven elég ha joképű vagy.

3/18 A kérdező kommentje:
a normális nőknek is hatalmas elvárásaik vannak.
 4/18 anonim ***** válasza:
17%
Kezdjük ott, hogy normális nő nem létezik, csak valami messzi-messzi galaxisban...
2013. dec. 23. 23:37
 5/18 A kérdező kommentje:
hát ezt csak a gyengébbek kedvéért kell megjegyezni, ja
2013. dec. 23. 23:37
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha valakinek idióta elvárásai vannak, kizárja, hogy normális legyen az illető, vagyis az állításod nem igaz. A normális nőknek normális elvárásaik vannak.
2013. dec. 23. 23:38
 7/18 A kérdező kommentje:
amugy meg ha fikázni mered a nöket, majd te is megkapod, hogy biztos luzer vagy a nöknél...
2013. dec. 23. 23:38
 8/18 A kérdező kommentje:

a normális nö mondjuk legyen az a nö, aki nem csak szép, de agyilag is rendbe van valamennyire.

Nos, mivel ő értékesebb, mint aki csak jól néz ki, ezért az elvárásai is magasabbak lehetnek!

Majd nehogymár még egy szép ÉS okos nö épp hogy beérje a gyér pasikkal. Nem tudom milyen logika ez.

2013. dec. 23. 23:39
 9/18 anonim ***** válasza:
40%

Mi az, hogy "gyér pasi"? Ha valakivel megvan az összhang, jókat beszélgetünk és jól érzem magamat a társaságában, az bőven elég. Nem kell jóképűnek lennie, sem gazdagnak, nem ettől fogom jól érezni magamat vele. És nem vagyok ostoba sem ronda.

"okos vagyok meg vicces"

Ja szerinted, de a humorérzéke mindenkinek más, egy rakás vicces ember kicsit sem az. Az meg, hogy zenélsz, miért kellene, hogy számítson? Senki nem fog azért belédszeretni, mert zenélsz. Vagy alapíts akkor zenekart, legyél híres, majd rajtad lóg egy csomó tiniribi és örülhetsz.

2013. dec. 23. 23:46
 10/18 anonim válasza:
40%
Hát nemtudom, elég jóképűnek mondott egyén vagyok, mellette magas és jó alkatom van. De az ilyen felszines riban cokat akik csak ezt látják bennem kerülöm mint asz art:D
2013. dec. 23. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!