Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ennyire alányoknál a magasság, a testsúly és a jóképűség, aki alacsony, sovány és ronda annak sosem lehet barátnője?
figyelj, én magas vagyok, igaz nem izmos, mások szerint jóképű, és mégsincs csajom.
És biztos hogy van olyan lány a Földön, aki úgy fog szeretni ahogy vagy. Ez 100%.
És inkább halj meg szűzen, mintsem prostihoz menj. Legalábbis és így gondolkozok.
Értelmes nők esetében a magasság a súly az izmosság azért mérvadó, mert egy férfinek kötelessége megvédeni a nőt. Ez amoylan biztonságérezetet ad a hölgyeknek ha egy "életképes alfahim" áll melletük nem egy ványadt dongalábú kojot.
A joképüség meg csak esztétikai plusz ugyanis minden nő szeret büszke lenni a párjára és ha a párja ugy néz ki mitn a gyakorlótér a tankcsata után akkro azzal nemigazán lehet büszkélkedni...
Tudod, sok dologtól függ ez. Szerintem túl "jó" lányoknál próbálkozol, nem a "megfelelő" körökben, akiket igazán érdekelnél. És itt most nem mások által csúnyának tartott lányokról van szó.
Egyébként csak megsúgom, szinte minden a hozzáálláson múlik. Nem egy csúnyácskább ismerősöm jött össze egy nekem is tetsző lánnyal, viszont volt egy srác, aki állandóan nyavalygott, az első találkozásokkor is csak panaszkodott, így bár lett volna lehetősége egy kapcsolatra, mindig elszúrta.
Mókusgyilkos te retardált az én kérdésemhez is bunkó választ tudtál csak adni.........
Az én barátom igaz hogy magas, és nagyobb darab, de kopaszodik, szemüveges és nem helyes:)
De imádom a humorát, hogy okos, fantasztikus ember és szenvedélyes, jól csókol, gyengéd és még sorolhatnám.
Én nem vagyok csúnya, és mégsem egy adonisz barátom van:) Szóval ne általánosíts.
A kisugárzás nagyon fontos, ha nyavalyogsz és sajnáltatod magad úgy egy lány se fog rádnézni!!!!!!
Szedd össze magad!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!