Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért számít ennyire alányokná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért számít ennyire alányoknál a magasság, a testsúly és a jóképűség, aki alacsony, sovány és ronda annak sosem lehet barátnője?

Figyelt kérdés
Tényleg kezdem elhinni, hogy ez így működik és én azér tnem kellek egy lánynak sem, mert nem vagoyk magas nagy tömegű meg jóképű. Most már nem bírom tovább szerintem elmegyek prostizni, ennél már az is jobb, csak az fáj, hogy sosem fog szeretni így egy lány sem azért, aki vagyok. :(
2013. jan. 30. 00:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Újabb adalék helike életrajzához! :)
2013. jan. 30. 00:20
 12/17 anonim ***** válasza:
2013. jan. 30. 00:21
 13/17 anonim ***** válasza:

"Értelmes nők esetében a magasság a súly az izmosság azért mérvadó, mert egy férfinek kötelessége megvédeni a nőt. Ez amoylan biztonságérezetet ad a hölgyeknek ha egy "életképes alfahim" áll melletük nem egy ványadt dongalábú kojot.

A joképüség meg csak esztétikai plusz ugyanis minden nő szeret büszke lenni a párjára és ha a párja ugy néz ki mitn a gyakorlótér a tankcsata után akkro azzal nemigazán lehet büszkélkedni..."

Épp az arc a fontosabb.

(És igen, akkor még a túl kigyúrt vagy a macis külsőt is elnézik talán).

Pszichésen gyámoltalan nőkre igaz ez, főleg a mai világban. Ugyan mitől védené meg?

2013. jan. 30. 00:22
 14/17 anonim ***** válasza:

"Minden nő szeret büszke lenni a párjára"- mintha a nők csak amolyan divatból szeretnék a jóképűséget. Na Shevy, eddig okos dolgokat írtál, de most KO. :D

Szóval, úgy megy, hogy "á, nekem valójában semmit sem jelent, hogy helyes arcú, de azért nézd, az enyém milyen jóképű! Fú, nekem se jelent semmit, tökmindegy, de azért nézd, az enyém helyesebb, büszke vagyok rá!" :D

2013. jan. 30. 00:24
 15/17 anonim ***** válasza:
Sok bűn ronda pasit ismerek és csinos barátnőik vannak,-olvass sokat és társalogj,ha jó szöveged és humorod lesz,nem számít a külső...-de persze ápolt legyél.
2013. jan. 30. 00:25
 16/17 David82 ***** válasza:

Mókusgyilkos: Hallod, a legtöbb nő a kigyúrt állatokat szereti. :)

Van egy kollégám, egy bivalyerős ember. Ő szokta a szekrények ajtaját kifeszíteni, ha valaki elhagyja a kulcsát. Egy izom ember, esze viszont nincs. Amikor megkérdezték tőle, milyen iskolai végzettsége van, valaki ezt felelte: -Hát nyolc általános. Hat első, meg két második. :))) Érted?

2013. ápr. 18. 13:00
 17/17 anonim ***** válasza:
Én magas vagyok, jóképű, elég izmos, hatalmas széles háttal, domborús bicepsszel és tricepsszel, szépen kidolgozott mellizommal, és nagy vállakkal, és még sincs barátnőm xd majd lesz, így állok hozzá, te is állj hozzá úgy hogy majd lesz, nem kell erőltetni a dolgot:)
2013. júl. 26. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!