Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít ennyire alányoknál a magasság, a testsúly és a jóképűség, aki alacsony, sovány és ronda annak sosem lehet barátnője?
Ennyit a kigyúrtságról.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__38..
"Értelmes nők esetében a magasság a súly az izmosság azért mérvadó, mert egy férfinek kötelessége megvédeni a nőt. Ez amoylan biztonságérezetet ad a hölgyeknek ha egy "életképes alfahim" áll melletük nem egy ványadt dongalábú kojot.
A joképüség meg csak esztétikai plusz ugyanis minden nő szeret büszke lenni a párjára és ha a párja ugy néz ki mitn a gyakorlótér a tankcsata után akkro azzal nemigazán lehet büszkélkedni..."
Épp az arc a fontosabb.
(És igen, akkor még a túl kigyúrt vagy a macis külsőt is elnézik talán).
Pszichésen gyámoltalan nőkre igaz ez, főleg a mai világban. Ugyan mitől védené meg?
"Minden nő szeret büszke lenni a párjára"- mintha a nők csak amolyan divatból szeretnék a jóképűséget. Na Shevy, eddig okos dolgokat írtál, de most KO. :D
Szóval, úgy megy, hogy "á, nekem valójában semmit sem jelent, hogy helyes arcú, de azért nézd, az enyém milyen jóképű! Fú, nekem se jelent semmit, tökmindegy, de azért nézd, az enyém helyesebb, büszke vagyok rá!" :D
Mókusgyilkos: Hallod, a legtöbb nő a kigyúrt állatokat szereti. :)
Van egy kollégám, egy bivalyerős ember. Ő szokta a szekrények ajtaját kifeszíteni, ha valaki elhagyja a kulcsát. Egy izom ember, esze viszont nincs. Amikor megkérdezték tőle, milyen iskolai végzettsége van, valaki ezt felelte: -Hát nyolc általános. Hat első, meg két második. :))) Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!