Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak, mert ronda és alacsony vagyok sosem lesz olyan lány, aki ne gúnyolna ki vagy utasítana vissza?
Jajj már!! Hanyadik ilyen kérdés ez már ma?? egy ember szórakozik, vagy hirtelen mindenki átment hp-ba? :S
Igen! Számít a külső! Így szokott lenni, lányoknál fiúknál egyaránt. Pl ha egy fiúnak tetszik egy csaj, csak azután érdekli a személyisége is (fordítva is)!
Természetesen az alacsony nem egyenlő a rondával, nem tudom hogy ezt ti honnan veszitek, nyafogós pasik, de ez csak egy ok, hogy tudjatok valamin hisztizni.
Alapból nem értem miért megy oda egy pasi, egy olyan lányhoz aki kigúnyolná?? Valaki magyarázza már el!! Annyira látszik egy lányon a stílusa, hogy beszól e vagy sem... Pl egy műkörmös rövidszoknyás cicababa nem biztos hogy pont kedvesen és finoman fog visszautasítani. Ha meg neked az gúnyolódás hogy azt válaszolja "bocsi, nem vagy az esetem" vagy valami hasonló akkor magadban kellene keresni a hibát.
Kérdező! adj lejjebb a szintből, ha te úgy érzed, hogy nem tudsz megfelelni azoknak akik számodra lennének jók. Azt hiszem jó lenne tükörbe nézni, mert vannak olyan lányok, akik örülnének, ha egy pasi megszólítaná, de fakanállal se nyúlnának hozzá, ők mégsem itt fent nyávognak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!