Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Létezik olyan ingyenes társker...

Létezik olyan ingyenes társkereső ahol VALÓBAN a belsőre fektetik a hangsúlyt, és nem a külsőre?

Figyelt kérdés

A rondarandi.hu átverés, mert úgy hirdeti magát, hogy itt valóban csak a belső a fontos, de ha regisztrálni akarsz, rögtön kérik hogy tölts fel képet, esélyt sem adnak azoknak, akik másképp szeretnék. Míg egy normális társkeresőn van ilyen.

Egyéb ötlet?

Jöhetnek átlagos de forgalmas oldalak is, ahol az emberek ki is töltik az adatlapot.

2013. dec. 22. 16:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Ahol VALÓBAN a belsőre fektetik a hangsúlyt, az nem társkereső, hanem szervkereskedelem...
2013. dec. 22. 17:01
 12/21 A kérdező kommentje:

"Utca, park, bevásárlóközpont. Hajrá."

Ha próbáltad volna, tudnád hogy nem működik. Max akkor ha jóképű és magas vagy, én egyik sem.

2013. dec. 22. 17:02
 13/21 anonim ***** válasza:
Menthetetlen vagy, sajnálom.
2013. dec. 22. 17:04
 14/21 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok.
2013. dec. 22. 17:12
 15/21 anonim ***** válasza:
Válaszoltunk csak épp éesz@rod a válaszokat mert önfejű vagy!
2013. dec. 22. 17:16
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne ismerkedj sehol!
2013. dec. 22. 17:31
 17/21 anonim ***** válasza:

próbáltam és működik, pedig se jóképű nem vagyok, sem magas, csak jó a kisugárzásom.

a csajok nem a lúzert látják bennem, hanem a kedves srácot, akivel lehet jókat dumálni és hülyülni.

2013. dec. 22. 17:58
 18/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, ez vagy kamu, vagy csak szerinted nem vagy jóképű. Kisugárzás nem létezik, ronda és alacsony pasi nem kell a lányoknak, ha még kedves is, akkor meg végképp nem. Túl sok a hihetetlen dolog benne.
2013. dec. 22. 18:00
 19/21 anonim ***** válasza:

nem kamu. és nem vagyok jóképű.

a kisugárzás pedig létezik, csak neked elég sz@r lehet.

2013. dec. 22. 18:12
 20/21 anonim ***** válasza:
egyébként nem kötelező elhinni, én sem nyalom be, amit ti a nőkről írtok, mert mások a tapasztalataim.
2013. dec. 22. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!