Létezik olyan ingyenes társkereső ahol VALÓBAN a belsőre fektetik a hangsúlyt, és nem a külsőre?
A rondarandi.hu átverés, mert úgy hirdeti magát, hogy itt valóban csak a belső a fontos, de ha regisztrálni akarsz, rögtön kérik hogy tölts fel képet, esélyt sem adnak azoknak, akik másképp szeretnék. Míg egy normális társkeresőn van ilyen.
Egyéb ötlet?
Jöhetnek átlagos de forgalmas oldalak is, ahol az emberek ki is töltik az adatlapot.
"Amíg a nők is a külsőre fektetik a hangsúlyt, addig lehetetlen ilyen társkeresőt csinálni."
Van benne valami.
"Mivel internetes felületről beszélünk, ezért egyértelműen a külső lesz a fontos az ilyen oldalakon. "
Ezt úgy mondod, mintha az utcán profilok jönnének veled szembe arc nélkül.
"gyszerűen lehetetlen olyan nőt találni aki okos, szép, romantikus, átlagos testalkatú és NEM Cristiano Ronaldót keresi."
és te mit csinálsz így? csak megfekteted őket és kész? már nem is vágysz értelmes nőre?
"Ezt úgy mondod, mintha az utcán profilok jönnének veled szembe arc nélkül."
Nem érted ugye? Akkor elmagyarázom! Interneten hamis képet raknak ki magukról, de személyesen nem tudják másnak mutatni magukat, mint akik. Tetszik érteni?
"Nem érted ugye? Akkor elmagyarázom! Interneten hamis képet raknak ki magukról, de személyesen nem tudják másnak mutatni magukat, mint akik. Tetszik érteni?"
Ez egy gagyi közhely, eddig én egyszer sem találkoztam ilyen nővel, sőt voltak köztük egész csinosak is, de mind egyformán buták voltak. Ráadásul élőben is kitömik a mellüket, stb. De már elmondtam, hogy nem érdekel a külsejük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!