Nem eldöntöttem, h mit akarnak a lányok, hanem rájöttem. És nem néhány lány viselkedése miatt, hanem az összes lány viselkedése miatt, akivel valaha találkoztam.
Amúgy meg egy gentleman nem lehet őszinte? Bár ti lányok ezt veszitek bunkóságnak, a valódi bunkóságot pedig férfias, határozott viselkedésnek :)
2013. dec. 22. 09:46
22/30 anonim válasza:
Ez az, amit mondtam. Nem vagy gentleman. Távolról sem. Közöd nincs hozzá, mint ahogy ahhoz a valamihez sincs, amit FÉRFInak hívnak. Te csak egy hisztis kölyök vagy.
És fogalmad sincs róla, milyenek a Nők.
2013. dec. 22. 09:48
23/30 anonim válasza:
Ez az, ami TÉNY. Csak mivel nem a te szád íze szerint való, nem fogadod el. De attól még ez van.
2013. dec. 22. 09:49
24/30 anonim válasza:
Jobban tudom, h milyenek a nők, mint te, mert én sokat próbálkoztam már náluk, de te nem hinném.
2013. dec. 22. 09:49
25/30 anonim válasza:
Tekintve, hogy hetero vagyok, ebben az egyben igazad van. De tudod én is próbálkoztam már űrrakéta építéssel, még sincs róla fingom sem, szóval ebben viszont nincs.
2013. dec. 22. 09:53
26/30 anonim válasza:
De attól még tudhatod, mi kell az űrrakétaépítéshez, ami neked nincs (ilyenekre gondolok, h extrém magas IQ, rengeteg pénz, stb.) Így én is tudom, mi kell a csajozáshoz, ami nekem nincs: vonzó külső, bunkó stílus, sok pénz.
2013. dec. 22. 10:08
27/30 anonim válasza:
Stílusod az tényleg nincs, az IQ-m jóval magasabb a tiednél, a vonzó külső pedig egyéni ízlés, amit itt már 100x leírtak. Mindenkinek más a vonzó, de te ezt az extrém alacsony IQ-ddal nyilván nem fogod fel. Semmi baj, legalább anyád szeret. :-)
2013. dec. 22. 10:25
28/30 anonim válasza:
A stílusomról és az IQ-mról biztosan sokat tudhatsz. Ez is a tipikus női felszínességet példázza. Az sem igaz, h mindenkinek más a vonzó. A valóságban szinte minden nő ugyanazokra a férfiakra bukik, és ugyanazokat tartja csúnyának.
2013. dec. 22. 10:36
29/30 anonim válasza:
Mi? Az, hogy megítéllek a megnyilvánulásaid alapján? Ebben semmifelszínesség nincs. :-) Látod?
Ebben is tévedsz. De nincs kedvem vitatkozni egy ilyen "IQ bajnokkal", nagyon fárasztó, hogy tőlem alacsonyabb szinten vagy, így nem élvezetes a számomra.
2013. dec. 22. 10:43
30/30 anonim válasza:
Ennyi erővel azt is megmondhatnád a megnyilvánulásaim alapján, h mi a kedvenc ételem, ugyanis annak is kb. annyi köze van hozzá.
Nincs is értelme vitatkoznunk, úgyse tudlak meggyőzni, amíg nem próbálsz ronda, alacsony, csóró, kedves férfiként csajozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!