Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A csibészes, flegma pasik...

A csibészes, flegma pasik miért népszerűek?

Figyelt kérdés

Van egy srác, minden csaj oda meg vissza van érte. Tényleg jóképű, még férfi szemmel is nézve. De én kicsit flegmának látom, meg olyan csibészes jóképű. Olyan hogy "még a szeme sem áll jól". Olyan rosszfiús.

Miért az ilyen pasik jönnek be a csajoknak?

2013. nov. 13. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
mert érdekes
2013. nov. 13. 21:06
 2/5 wiwastarr_ ***** válasza:
pontosan azért amit mondtál...a rosszfiúk "kicsit" jobban vonzzák a csajokat ;)))
2013. nov. 13. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:

mert benne van az egész személyiségébe a veszély és Ő a "tiltott gyümölcs" nekünk lányoknak... :D

tudjuk, hogy nem szabadna össze jönni velük, de nem tudunk ellenállni nekik, mert vonz minket a veszély... :D

ez van!

16/L

2013. nov. 13. 21:13
 4/5 Tibohr ***** válasza:
Egyetértek a az előttem szólókkal, a nők nem hegyetmásznak ha kalandra vágynak, hanem hanyagolják a rendes pasikat és tahókkal jönnek össze! Még szerencse hogy énis az vagyok, muhahahaha! :D
2013. nov. 13. 21:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Mert szenvedni akarnak. Állítólag én is valami ilyesmire hajazok. Nem tudom... Azért mindig nem jó ám. Mikor egyszerre 3-4 csaj veszekszik rajtad te meg döntsél. A legtöbbször szarul döntesz mert "rosszfiú" vagy, tehát nem gondolsz bele a tetteidbe. Miután szakítasz vele rájössz, hogy kit kellett volna választani de ő azóta besértődött. Nekem 16 év elég volt ahhoz, hogy rájöjjek nem a csajok körül forog a világ. Nem ér annyit egyik sem... Csak azért nem érdemes "rosszfiúnak" lenni, hogy bukjanak rád a csajok. Később lehetsz egy halálvagány szobafestő egy lerobbant albérlettel meg 3 kiflivel és a gyönyörű kamaszkori élményekkel mikor még nem voltál egy korosodó alkesz, és a másik végletet szerintem nem is kell mondanom. Nem éri meg egyszerűen...
2013. nov. 13. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!