Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Nem tudom meddig birom ezt...

Nem tudom meddig birom ezt még, mit tudok tenni?

Figyelt kérdés

Olyan gondom lenne hogy 1 éve tetszik egy lány sajnos suliba osztálytársam hajtott rá de szerencsére(tudom hogy bunkoság de nekem is tetszett na :) ) nem sikerült vele összejönnie ezért idén én probáltam hát az a jó hír hogy osztálytársammal ellentétbe nekem volt már kapcsolatom ezáltal rutinom is de valahogy semmi se sikerül most.Lánynak bejövök eddig oké,de egyik percbe jófej másikba flegma , szép kerek mondatokba beszélni nem tud.Ja és a legjobb közölte hogy várjak rá egy hónapot és utána eldönti mi lesz. Utána nagy vitatkozások álltal kideritettem hogy nem volt még egy kapcsolata sem ,és elvileg fél kapcsolatba lépni. De ezt még el is viselném de az örökös flegmaságot nem . Mit tudok ilyen esetbe csinálni?

(Egyébként 17 éves srác vagyok)

2013. okt. 6. 01:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
te komolyan egy flegma pitsát akarsz?
2013. okt. 6. 01:47
 2/20 anonim ***** válasza:
Most itt mi is a probléma? Az ízlésficamodon kéne segítenünk, vagy mi?
2013. okt. 6. 01:49
 3/20 piriiiiii ***** válasza:
95%

Na várjá'... egyrészt: ha bejössz neki, akkor miért jófej egyszer, aztán meg flegma?

Másrészt: hogy tetszik Neked egy beszélni sem képes lány, akire várnod kell, mert nem biztos Benned, de még magában sem?

2013. okt. 6. 01:49
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

"Mit tudok ilyen esetbe csinálni"

Nem inni kell, nem inni, hanem kiatlálni valami megoldást aranyapám, érted?

2013. okt. 6. 01:51
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem hogy tetszhet neked egy ilyen szerencsétlen lány. Szerintem ha komolyan érdeklődne irántad akkor nem lenne flegma, és nem kérné hogy várj egy hónapot rá. Ennek jó vége nem lesz, nem táplál irántad komolyabb érzéseket, talán külsőleg tetszel neki de itt megáll az egész szerintem. Az ilyen csajnak még kell néhány év mire eljut olyan szintre hogy pasija legyen.
2013. okt. 6. 01:51
 6/20 A kérdező kommentje:

utálomaparadicsomot , ki beszélt ivásrol?-.-

Szóval igy összegezve röviden aztmondjátok éretlen és hagyjam a p***ba ?

2013. okt. 6. 01:54
 7/20 anonim ***** válasza:
23%

Igen, hagyjad!

Egyébként: MUCSI!

És egy kis reklám, akit érdekel:

Aki tud nekem csinálni/csináltatni egy igényes Space Core replikációt akár 60.000 Ft-ot is fizetnék érte.

Vagy ha úgy jó akkor konzolokkal fizetnék.

2013. okt. 6. 01:54
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
Naná hogy hagyd, fogalma nincs hogy mit akar. Mi változhat mégis egy hónap alatt?? Teljesen felesleges ilyen csaj után ugrálni, tudja mi a helyzet, majd jön ha akar... nehogymár a takony túrja az óvodást.
2013. okt. 6. 02:00
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Én se tudom hogy meddig bírok még a hozzád hasonlóknak válaszolgatni.
2013. okt. 6. 02:00
 10/20 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a válaszokat még 2 dolog

"Izlésficamrol" anyit hogy megkaptam már nem 1x :D de ez most fordult eleve nem sok lány flegmázik velem, de ha még is abban a percbe hagyom ott magának.

Másik meg hogy egyszer próbáltam mondani neki hogy akkor haynagoljuk a dolgot és abban a percbe mint ha kicserélték volna kedves lett (ekkor mondta el hogy nem volt kapcsolata és fél tőle) de mind ez tartott fél napig SE

2013. okt. 6. 02:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!