Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem ezt mindenki átélte már! Mit lehet ilyenkor tenni? Már nem bírom!
ritka nagy hülyegyerek vagy, nem király..
ha az lennél, már felszedted volna és a bárban iszogatnál vele, nem a GYKn írogatnál :D
igen, belezúgtál
na ne súvárogj, hanem tegyél is valamit
Nem vagyok egoista :D Csak van önbizalmam. És a férfi domináljon! Nehogymár a csajnak kelljen pátyolgatni stb. Igenis ő álljon feljebb a "ranglétrán" - vagyis ne legyen alárendelve, ő legyen a FÉRFI . Legyenek tökei. De nekem most nincsenek :D
Amúgy eddig volt már jó pár barátnőm , és sok csaj futott már utánam, de én inkább válogatós vagyok és csak azt nevezem barátnőnek akiben látok "jövőt". Noha tudom ,hogy valószínűleg nem tart örökké. És nem értem mit ócsároltok amikor már nem egy lánytól hallottam hogy szemez ezzel meg azzal a cukkancsal de az az istenért nem menne oda hozzá, vagy éppen a "férfi" van oda a csajért a nő meg lesz*rja mert olyan szinten fut utána ,hogy már szánalmas.
Ehhez képest én sosem voltam ilyen, mégsem b*szok át egy csajt sem ,nem vagyok egy g*ci alak csak épp az önérzetemet nem hagyom elveszni. És most le lettem b*szva :D Érdekes mert EDDIG... hangsúlyozom EDDIG még nem volt gondom nők terén.
Most meg nem tudom mi van :,)
Értem de. így nem lenne soha barátnőm ! :D Meg kell hódítanom Őt :) És ha akarok valamit oda megyek vagy találok valami okot ,hogy összefussak vele meg ilyesmi.
Csak valahogy most ez nem megy. Alárendeltnek érzem magam nemtudom miért :S
oltári nagy f@sz vagy...
Én tuti hogy a büdös életbe nem jönnék össze egy ilyen degenerált egoista "KIRÁLY" csávóval, akinek akkora egója van hogy az arca be se fér az ajtón...pfff
L21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!