Nem tudom meddig birom ezt még, mit tudok tenni?
Olyan gondom lenne hogy 1 éve tetszik egy lány sajnos suliba osztálytársam hajtott rá de szerencsére(tudom hogy bunkoság de nekem is tetszett na :) ) nem sikerült vele összejönnie ezért idén én probáltam hát az a jó hír hogy osztálytársammal ellentétbe nekem volt már kapcsolatom ezáltal rutinom is de valahogy semmi se sikerül most.Lánynak bejövök eddig oké,de egyik percbe jófej másikba flegma , szép kerek mondatokba beszélni nem tud.Ja és a legjobb közölte hogy várjak rá egy hónapot és utána eldönti mi lesz. Utána nagy vitatkozások álltal kideritettem hogy nem volt még egy kapcsolata sem ,és elvileg fél kapcsolatba lépni. De ezt még el is viselném de az örökös flegmaságot nem . Mit tudok ilyen esetbe csinálni?
(Egyébként 17 éves srác vagyok)
Én csak ismételni tudom magamat továbbra is.
Ez egy éretlen flegma kislány. Már sorry, de úgy tűnik.
Na sok sikert!
(Space Core kerestetik!)
"Szerintem offolhatom is a kérdést"
Ezt hogy érted? Tele lehet OFF-olni a kérdésedet? *_*
Aki nem vette volna komolyan... KOMOLYAN keresek Space Core replikációt, ha valaki ismer olyan embert aki ezt meg tudná valósítani, vagy segíteni benne, az kérem szóljon, megköszönném.
ezt úgy hívják kontroll harc.
a csaj azért mondta ezt a várakozási időt neked,hogy bemutassa mindenki előtt,ő mondja meg,hogy mikor mi lesz,vagyis lazán el tudja venni tőled a kontrollt.
és jobb ha tudod,ha veszted a kontrollt,veszted a nőt.
az ilyen lányoknak a szerep az élete,ezért akkor beszélj vele,ha nincsen közönsége,simán meg fog törni ha kitartasz és nyomulsz.
vagyis este 7-8kor menj át hozzájuk és hívd le.
a gugliban nézz utána annak,hogy mi az a shit teszt és tanuld be rendesen,mert ehhez a típusú szűzk-ur-vához elengedhetetlen lesz ha meg akarod dugni.
a flegmasága meg?
azért csinálja,mert te elnézed neki,csak azért mert előnyös a külseje.
ha túl messzire megy tedd helyre,ne legyél már ekkora pacsker.
ha elpityergi magát azért mert olyan szinten helyretetted a bunkó pofáját az nem baj,de mindig te vígasztald meg utána.
15. válaszolóval annyiban nem értek egyet, hogy egy lábtörlő csaj, akinek 2 saját gondolata sincsen és képtelen kiállni magáért nem sokáig vonzó.
Ebből a "várjál egy hónapot aztán majd talán eldöntöm" dologból nem fogsz tudni jól kijönni. Ha kivárod papucs vagy, ha nem várod ki és lelépsz akkor meg bunkó, aki nem érdemli meg a csajt. Vagy beszéld meg vele, hogy adjon neked esélyt és menjen el veled egy randira vagy hagyjátok egymást békén.
"nekem volt már kapcsolatom ezáltal rutinom is"
Ha már rutinból akarsz barátnőt szerezni akkor szégyelld magad...
amíg nincsen hatással a csajra,nem szerezte meg az osztatlan figyelmét,addig hiába mondaná neki,hogy adja önmagát.
lepereg a csajról és kineveti,sőt még vissza oltja,hogy ne akarjál már nevelni,ilyenek.
ezért kellene előbb leérvelni,szétoltani,visszavágni az összes kifogását viccesen megtörni,mindezt lazán nevetve,maximálisan kimutatva,hogy bármikor találsz jobbat és felette állsz,sőt szívességet teszel azzal,hogy szóba állsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!