Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok. Ismerkednétek, értelme...

Lányok. Ismerkednétek, értelmes roma fiukkal? Ha nem, akkor miért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 15:12
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
*keresnek
2013. dec. 20. 15:34
 12/20 anonim ***** válasza:
33%

Ha magyarokkal akarsz ismerkedni, akkor érdemes ott kezdeni a dolgot, hogy magyarul is beszélsz.

Fiuk helyett fiúk, roma helyett meg cigány. Igen, magyarul ez a nevetek, ahogy a németeket sem hívjuk deutschnak.

2013. dec. 20. 15:37
 13/20 anonim ***** válasza:
72%
Én igen. A szüleim ezt nem tolerálnák, de nem érdekelne, ők is emberek. Ebből már nemegyszer volt viták itthon.
2013. dec. 20. 15:44
 14/20 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Azért nem, mert nem. Egyszerûen nem. Nem szeretem a cigányokat. Nagyon nem.

16/L

2013. dec. 20. 15:52
 15/20 anonim ***** válasza:
70%
Bár nem tartom magam rasszistának, de bevallom, én inkább félek a cigányoktól. Fiatalabb koromban- érted, kb 8-9 éves kislányt!! - meg is pofozott egy csapat kölyökcigány, egy tábla csokiért. Az anyjuk meg ott ált az út túloldalán, és nem csinált semmit. Ez, bár azért már több, mint 10 éve volt, elég mély nyomot hagyott bennem. Főleg, hogy a sztereotípiák az agresszióval, lopással kapcsolatban nem teljesen megalapozatlanok. És még ha te kivételesen becsületesen dolgozó, tisztességes ember vagy, a családod, az összes cigány barátod nevében is garantálni tudod mindezt? Én sose tudnék megbízni egy cigány fiúban, sajnálom. Plusz rettenetesen irritál mindennemű tájszólás (kövezzetek meg, ilyen disznó vagyok), magyar-cigány, bármilyen, és a neveltetés azért elég nehezen kiköszöbölhető ebből a szempontból is...
2013. dec. 20. 15:57
 16/20 A kérdező kommentje:
Csak belső dolgokat soroltatok föl. Tehát tegyük, hogy mindegyik normális. Akkor mi lenne? Nem zavar titeket, hogy feketébb a bőrük, és ezt örökölthetik is.
2013. dec. 20. 18:29
 17/20 A kérdező kommentje:
*örököltethetik
2013. dec. 20. 18:30
 18/20 anonim válasza:
Engem soha nem érdekelt a bőrszín, sem a családi háttér nálam a belső fontosabb plusz a szép barna szemek :)
2013. dec. 20. 19:25
 19/20 A kérdező kommentje:
Az enyem kekes- szurke. Nem barna. Tehat meg ez se.
2013. dec. 20. 21:28
 20/20 anonim ***** válasza:
Engem nem érdekel Ha valaki roma. Ugyanúgy nézek az összes korombeli fiúra,nem teszek különbséget vallás vagy származás miatt.
2013. dec. 20. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!