Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tényleg kevesebb "jogom" van...

Tényleg kevesebb "jogom" van elvárásokat fektetni a férfiak felé azért, mert sánta vagyok?

Figyelt kérdés

Egy csúnya baleset miatt nagy valószínűséggel egész életemben sánta maradok.

Ez engem párkeresés terén nem igazán érintett - legalábbis ezt hittem - míg egy fiú elkezdett pocskondiázni, hogy adjak lejjebb az igányeimből, mivel testi hibás vagyok.

Igaza volt?

2013. dec. 19. 20:03
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Egy sánta is lehet szép
2013. dec. 19. 20:11
 12/24 anonim ***** válasza:
48%

most mondanám, hogy tegyél fel képet, fej nélkül, és megmondjuk "Kellenél-e", de úgysem mersz...

Szóval ez a kérdés "veszett fejsze nyele"...

2013. dec. 19. 20:13
 13/24 A kérdező kommentje:
Elég sokan udvaroltak mindig is, és ez azóta sincs másképp, amióta sánta vagyok. Az más kérdés, hogy én a sok közül csak egyet választhatok, és úgy akarok választani, hogy tényleg a lehető legjobb társam legyen (és nem pénz alapján).
2013. dec. 19. 20:15
 14/24 anonim ***** válasza:

kereslet-kínálat, ha a piac úgy hozza, hogy így is nagy rád a kereslet akkor miért kellene.

az én személyes véleményem a témában az, hogy mindenki annyit várjon el mint amennyit adni tud.

2013. dec. 19. 20:21
 15/24 anonim ***** válasza:

Hiányzik az egyik lábad,vagy csak bicegsz?Vagy hogy kell érteni a sántát?

Amúgy én nem járnék rokkanttal.Lepontozhattok,de az az igazság,hogy engem felzaklat az ilyesmi és szerintem hajlamos is lennék elájulni amikor ilyet látok.Azért szoktam becsukni a szemem.Tudom,hogy ő is ember,sajnálom is,de ez van.Van aki bírja az ilyesmit lelkileg,van aki meg nem.

2013. dec. 19. 20:35
 16/24 A kérdező kommentje:
Mindig annyit vártam el, ezért sem értem, hogy miért ugrott nekem az a fiú...
2013. dec. 19. 20:36
 17/24 A kérdező kommentje:
Kicsit bicegek, főleg akkor, amikor sokat kell dolgozni/gyalogolni, olyankor estére teljesen készen vagyok, valamint műtéti hegek vannak a lábamon.
2013. dec. 19. 20:37
 18/24 anonim ***** válasza:
képet fej nélkül!
2013. dec. 19. 20:41
 19/24 A kérdező kommentje:
Eszemben sincs.
2013. dec. 19. 20:42
 20/24 anonim ***** válasza:

Akkor nem tudunk normális választ adni, csak "az elképzeléseink alapján".

A sánta azt jelentheti, hogy bombázó vagy, csoda cuki jellemmel, nőies viselkedéssel, és gerinces életvitellel, ami hosszú séták után bicegéssel jár...

Ez jó nő.

Akinek csak lóg a fél lába, vagy keresztbe áll, az már más tészta, de ilyenre nem szeretek gondolni, ezért azt mondom: "ennyi nem elég, hogy ne kellenél nekem". Ezen túl a ruházkodásod, a hajad, a szagod, és a többi dolog ha nem stimmel, akkor felőlem lehet 8 lábad is, és mind jó, akkor sem kellenél...

Remélem érthetően fogalmaztam. :) HA CSAK sánta vagy, nem gáz.

Téma off

2013. dec. 19. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!