Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérte átgondolni újra?
Figyelt kérdés
Van egy fiu, régebben jobban szerettem mint egy barátot. Elmondtam neki nem tortént semmi. most viszont o érez tobbet mint barátság, én már nem. ma beszélgettunk, jo fej meg minden. egyutt jottunk haza. hazajottem tiszta boldog voltam, délután pedig elkezdtem gondolkodni rola és rolam. nekem ez a helyzet nem jo ahogy van. kérdezte tolem hogy lehetne e koztunk valami erre a válszom az volt hogy szerintem nem ismerjuk mi még annyira egymást hogy el tudjam donteni. most adjak neki esélyt vagy inkább ne? én arra jutottam hogy adok...
16L,F
2013. dec. 11. 21:16
1/2 anonim válasza:
Jól van akkor. Imádom ezeket a teljesen felesleges "kérdéseket"...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!