Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha hozzám egy lány sem közeled...

Ha hozzám egy lány sem közeledik, egy sem ad jelet, az azt jelenti, hogy ronda fiú vagyok?

Figyelt kérdés

Mindig várom és lesem a jeleket, de semmi egyértelműt nem kapok lányoktól. Ma is hiába utaztam buszon egy sem mosolygott volna úgy rám vagy adott volna nekem egy cetlit a számával, emailjével meg. Az meg, hogy összetalálkozik a tekintetem néha lányokkal nem jel!

Amúgy azt is unom már,hogy a rossz fiúknak mindig van párja, én meg jó fiúként nem kellek úgy látszik senkinek sem. De már arra is gondoltam, hogy csak a külsőmmel van bajuk talán, ha magas lennék nőne az esélyeim is, úgy hallottam a lányok nem vonzódnak az alacsony fiúkhoz valamiért. Valami kutatás volt.:/

2013. dec. 18. 17:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
190cm magas vagyok, nem volt barátnőm. Szóval nem ezen múlik haver.
2013. dec. 18. 18:57
 12/16 anonim ***** válasza:
ha kell csaj, odamész, leszólítod, legrosszabb esetben csak beszéltetek 1et.. legyen farkad :)
2013. dec. 19. 16:03
 13/16 anonim ***** válasza:
Küldesz képet? :)
2013. dec. 20. 17:59
 14/16 anonim válasza:
Én 170Cm magas vagyok és nekem sem volt még barátnőm gondolom a külsőm miatt mert "Ronda" vagyok.. Nem szeretnélek jobban elkeseríteni de a lányoknak csak a "Páwa" "SWAG" "Alfahímek" jönnek be... Most pontozzatok le ha nincs igazam de lássuk be hogy a valóságban csak az ilyen fiúkkal vannak a lányok.. 17/F
2013. dec. 20. 19:12
 15/16 anonim ***** válasza:
14-es: nem pontozlak le, de ez egy elég nagy általánosítás. Tényleg ez a nagyobb réteg, de vannak lányok akik nem ezeket keresik :)
2013. dec. 20. 21:58
 16/16 anonim válasza:
Utolsó válaszoló: Ez igaz csakhogy azok a lányok sem tudnának beleszeretni egy magamfajta ronda fiúba amilyen én vagyok. Ők az Átlagos fiúkat szeretik én meg az alatti vagyok. Utolsó előtti voltam.
2013. dec. 21. 08:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!