Ha hozzám egy lány sem közeledik, egy sem ad jelet, az azt jelenti, hogy ronda fiú vagyok?
Mindig várom és lesem a jeleket, de semmi egyértelműt nem kapok lányoktól. Ma is hiába utaztam buszon egy sem mosolygott volna úgy rám vagy adott volna nekem egy cetlit a számával, emailjével meg. Az meg, hogy összetalálkozik a tekintetem néha lányokkal nem jel!
Amúgy azt is unom már,hogy a rossz fiúknak mindig van párja, én meg jó fiúként nem kellek úgy látszik senkinek sem. De már arra is gondoltam, hogy csak a külsőmmel van bajuk talán, ha magas lennék nőne az esélyeim is, úgy hallottam a lányok nem vonzódnak az alacsony fiúkhoz valamiért. Valami kutatás volt.:/
Na idefigyelj Patrik (igazából Bélának is hívhatnálak, mindegy)! Nem minden lánynak fontos hogy egy srác rosszfiús legyen, és magas! Legyél nyitott, kedves, és így te is aranyos lányokat szerezhetsz. Ha bunkó, rossz fiú vagy, akkor csak felszínes p*csákat fogsz találni valószínűleg. Mosolyogj te is, hátha beindul a dolog.
Ez a magasság dolog: tény és való, egy magas srác önbizalmat sugall... a lányok tudják, hogy megvédik őket. De egy csomó pici lány is van, akiknek nem fontos a magasság, mert szerintem nem ettől függ, hogy ki mennyire belevaló férfi, ez csak a borító. És a lényeg belül van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!