Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem fáj ennyire fiú létemre és esik rosszul, hogy egy lány sem közeledik felém?
Figyelt kérdés
Pedig tudom, hogy bejöttem már legalább egy lánynak, ez biztos. Igaz én magamat rondának tartom és emiatt is vagyok inkább visszahúzódó, gátlásos, félénk, csendes srác.2013. jan. 28. 22:24
1/12 anonim válasza:
Felém sem közeledik egy sem, mégsem sírok itt 24/7.
2/12 anonim válasza:
Nem kell annak lenned csajozz csak. Csak sikerül egyszer találnod egy megfelelő társat. Kudarcokkal meg ne törődj.
3/12 anonim válasza:
Én sem találok mostanában senkit, csak r*bancokat, a kedves, egyszerű csajok meg eltűnnek :/
17/F
4/12 anonim válasza:
Én egy lánynak se jöttem be soha.......
8/12 anonim válasza:
Nő nem fog feléd közeledni. Kb 150 ből van tíz aki küld jelet, hajlandó arra, de a többi lapít és vár, sunnyog. Semmi több. Ne mernek lépni, mert félnek ,hogy nyomulós ribancnak fognak kinézni, azt meg legalább annyira nem veszi be az önbecsülésük, mint az elutasítási pofárazuhanásukat. Csak megtehetik,hogy kivárnak, mert ez a trádicójóó. Ne csodálkozz tehát ,ha lapítanak. Ezek ilyenek. Sajnos neked "kéne" odamenned pitizni nekik. Vagy fizetsz máshol a szexért, az a másik opció.
9/12 Theodorik84 válasza:
Már megint egy ilyen kérdés....Miért is közeledjen feléd egy lány? Nem neked kéne odalépni hozzá? Hüpp-hüpp ronda vagyok ezért sírok, és a végén ezt tényleg el is hiszem utána ez sugárzik rólam kategóriába esel. De miért??? Miért jó az önsajnálat? Valaki szerint ez be fog jönni bármelyik nőnél is??? Még egy sajnálatszexet sem lehet így összehozni... Azt tudom tanácsolni Neked, hogy változzál (pl. ruha, stílusos öltözék, esetleg szakáll ha már elég idős vagy hozzá) érezzed jól magadat a bőrödben és az látszani is fog rajtad. Persze maradhatsz csipogó kislány is és elmerülhetsz az önsajnálat bugyraiban de azzal hidd el, nem leszel előrébb. 17-18 éves koromig én is hasonló cipőben jártam de leáltam az önsajnálattal változtattam magamon és csodák csodájára sikeres lettem a nőknél....
10/12 anonim válasza:
HAHÓ EMBEREK! Ti vagytok elvileg a férfiak, ne azt várjátok, hogy egy lány majd odamegy hozzátok. A legtöbb lány elvárja, hogy a fiú menjen oda :) 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!