Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy lány közeledik egy fiúhoz, de a fiúnak nem tetszik/nem akar vele kapcsolatot?
Lehet ebből így valami? Mennyire kínos, ha ez kiderül? Hallottam olyat, hogy "A fiúkat taszítja, ha megtudják egy lányról, hogy az szerelmes" (nyilván anélkül, hogy ő is hasonlóan érezne). Ez valóban így van? Ezt az ügyet el lehet felejteni?
Inkább a 15-18 korosztályra gondolok, de érdekelne, mi van az idesebb kateg.ban is. :)
Nemeteket, korotokat kérlek, írjátok le!
Várom válaszaitokat! :)
(És utólag Boldog Karácsonyt, és előre B.Ú.É.K.!)
Nem arra gondoltam, hogy
"Szia, hogy hívnak? Járunk?"
Na a valódi történet ez:
Van egy szakkor, amire mindketten járunk, de itt nem nagyon lehet beszélgetni. Ha én itt közeledek felé (egy-két apróság), és netalántán ezt észrevenné, de ő nem akar komolyabban megismerni, vagy jó ez a "szia-szia" viszony, akkor mit tegyek? Teljesen veszett ügy lenne?
Megmondhatod neki nyugodtan, hogy mit érzel.
43/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!