Miert gond az, ha egy lany rockot es metalt hallgat?
Volt évfolyamtársam (lány) amikor elsőben először találkoztunk úgy nézett ki, mint aki KISS koncertről jön. Hosszú fekete bőrkabát, fekete köröm, bakancs, feketére festett haj, piercing mindenhol. Mondjuk az ő arcszerkezete pont attól volt ilyesztő, hogy semmi smink nem volt rajta.
Jelenleg párizsban dolgozik egy gyógyszergyár laborjában kutatóként. Bőrkabát/bakancs megmaradt, de a fémet kiszedte az évek során :)
Másik hölgy ismerősöm úgy néz ki mint egy pláza pi--a, még affektál is. Most kutató mikrobiológus németországban :DDD
Szóval ne külső alapján ítéljünk. :)
Háááát én sem a nőiessége miatt kedveltem meg. Nagyon tudtunk bulizni, meg zúzni, és az ő mája is vasból volt :DDDD
Nagyon jó barátom most már 15 éve lassan :))) Tényleg eszembe sem jutott semmi több :DDDD
Na ugye :D
De nincs ezzel semmi baj :)
Szerintem se gond alapvetően, ha azt hallgat. De manapság ahogy a rockerlányok kinéznek, az borzalmas. Az előttem hozzászólók már leírták. Szóval az inkább lehet baj... inkább ne nézz ki úgy.
Egyébként én is rockot hallgatok, de én régebbieket, amik még a rockerek körében is cikinek számítanak (Scorpions, WASP, Piramis stb.), de abszolút leszarom, a lányok erről mit gondolnak :)
Nem gond, csak találj egy hasonló érdeklödésü pasit.
Én is metálos csaj vagyok (folk/pagan), és sokáig nem találtam olyan srácot, akivel egyezne az ízlésünk.
Aztán egy véletlen folyamán pont egy kedvenc együttesem egyik tagjával hozott össze a sors. :P
:)
Nekem is mindig azt mondtak, hogy csak lazadok es majd kinovom meg csak a feltunesi viszketegseg miatt hallgatom stb...
Azota 26 eves anyuka vagyok es nyaron hatalmasat tomboltunk csapda koncerten...
Kinezetemen nem latszik, nem vagyunk csoves alkeszok Parommal szeretetben neveljuk a Fiunkat stb... Tehat a megbelyegzesek nem jottek be!
Ja es a 4eves fiam profin headbang-el, ha autoval megyunk szol hogy anya! Buli van! Es akkor tudom hogy a torolkozo teniszutokkel vagy a mindig pentek kell a Fiamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!