Igaz hogy a nagy szerelmek a legváratlanabb pillanatokban jönnek?
Figyelt kérdés
15/f2013. dec. 16. 20:26
11/12 anonim válasza:
10-es ekkora mázlista én nem tudom hogy lehet valaki,hát én gratulálok neked,remélem legalább neked összejön.Én soha nem voltam még ilyen mázlista,még csak megközelítőleg sem történt velem semmi ilyen.Pedig mostanában én is sok emberen segítettem teljesen véletlenszerűen,bár közöttük nem volt lány.
Látjátok erről próbáltam írni fentebb is már,akinek szerencséje van annak összejön,aki nem annak meg nem jön össze.Én is az utóbbiba tartozom,akinek semmi nem jön össze,világ életemben nem volt szerencsém szinte soha,ilyenekben meg aztán végképp nem. :/
12/12 anonim válasza:
Nem. De kell valami kapaszkodó, egy kis szikra, ami motivációt ad a távoli jövőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!