Acer Aspire One D257 netbookom van. Windows 7-et telepítettem rá. A legváratlanabb pillanatokban lefagy. Van valakinek tapasztalata ezen a téren?
Hali!
Nkm is ilyen gépem van, neked a 2gb ramod van vagy 1 ? mert ez is típusfüggő... Amúgy nkm akkor fagy meg nagyon sűrűn ha wifiről netezek és nem vezetékről... Amúgy szerintem az 1ik legnagyobb hibája ezeknek a gépeknek, hogy kevés a ramja.. és hát a win7 nek az én esetembe kevés az az 1 gb...
Amúgy meg lehet hogy érdemes lenne megpróbálni elküldeni szervizbe hátha téll gyári hibás... ( én is ezt fogom tenni )
1 kis tipp: Smart ram 2.0-val 50%-al le tudtam csökkenteni a használt memóriát és ez nagyban lecsökkentette a megfagyások számát! :)
Nálam közel egy év használat után most jelentkezett ugyanez a probléma. A fagyások csak wifi használat közben jelentkeznek. A megoldás a BIOS frissítése 1.15-re. Nálam teljesen megszüntette a fagyásokat.
Innen lehet letölteni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!