Van egy eredetileg windows 7-es acer aspire 5336 laptop, miért nem lehet rá windows xp-t telepíteni?
Figyelt kérdés
na szóval van ez az acer aspire 5336 laptop, és eredetileg windows 7 van rajta. az a gondom, hogy ha felakarom rá telepíteni az xp-t akkor bootol cd-ről de megáll a telepítő, hogy ez nem fojtatható, mert kárt tehet a számítógépben. Hocs csináljam, hogy felbírjam rá telepíteni?2011. dec. 21. 18:04
1/6 anonim válasza:
Melyik résznél áll le a telepítő pontosan?
2/6 anonim válasza:
Szerintem ott, hogy működő WIN7 alatt betolja az XP telepítőcédéjét és rábök a setup.exe-re és a telepítő meg reklamál...
Beteszed a CD-t, resetelsz és bootolosz a CD-ről. Ezt meg a BIOS-ban (DEL gomb) tudod beállítani, hogy CD-ről induljon elsőször és ne a HDD-ről...
3/6 lindmayer válasza:
egyszer én is megpróbáltam eg ye728-ra telepíteni az xp-t, és a hardverkiépítés vizsgálatánál kiakad, és nem a cd-vel van a báj, mert máshol si,,án feltelepül
4/6 anonim válasza:
Szia én már tudom :)
Amikor a sata vagy ide vezérlőhöz ér a telepítő
1 ki írja hogy nincsenek merevlemezek
2 vagy kék halállal le áll
egy kis olvasni való
5/6 lindmayer válasza:
az én verziómra bele van integrálva a sata vezérlő is, és másik gépen működik(persze satás vinyó van benne), de amúgy csak kiváncsiságból indítottam el a telepítőt
amúgy asszem az sp3-mal már satás vinyóra is lehet telepíteni
6/6 anonim válasza:
Szia!
Én az tudom javasolni hogy töltsd le a bootos partíció magicet és formázd meg a vinyót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!