Igaz hogy a nagy szerelmek a legváratlanabb pillanatokban jönnek?
szerintem igen! :)
velem is megtörtént! 3 hónapja vagyunk együtt! :)
16/L
Nem feltétlen de van benne igazság.
Én eddig mindig próbálkoztam, erőltettem volt amikor összejött, volt amikor nem.
Egyszer itt az oldalon írt rám egy csaj valamiért és elkezdtünk beszélgetni, végén kiderült hogy itt lakik a szomszéd faluba. Mivel ő az a otthon ülő fajta csaj volt nem nagyon járt el sehová, meg kb én is így voltam vele így elkezdtünk találkozgatni, dumáltunk, hülyéskedtünk, sztorizgattunk, aztán összejöttünk.
A kapcsolatunk hamar tönkrement mert ő elköltözött Németországba a családjával, és a távkapcsolat nem működött.
A másikat egy tanfolyamon ismertem meg, és amikor gyakorlaton voltunk egy helyre kerültünk, és egymást támogattuk majd elkezdtünk dumálgatni pedig nem jöttünk be egymásnak, csak haverok voltunk, de aztán jöttek a mélyebb érzések, és összejöttünk. De abból sem lett semmi mert én valamit csúnyán elszúrtam.
De persze most is erőltettem a dolgot, majd amikor feladtam a párkeresést egyszer csak pont egy hete összebotlottam egy aranyos lánnyal az utcán, ő megcsúszott valamin és kiesett a kezéből a sok újság amit széthordott az utcákban, én segítettem neki össze szedni, mivel én ráértem mert fogyókúra végett sima sétára indultam kezdésnek persze így felajánlottam a segítségem persze ingyen, szívességből hogy a csaj ne legyen egyedül. Aztán elkezdtünk dumálgatni, végén meghívott egy kávéra és szépen lassan megbarátkoztunk. Tegnap volt az első randink, plusz bemutatott a barátainak is, tehát be akar fogadni a társaságába, és nagyon úgy tűnik hogy alakul valami mert az egyik barátnője akit akkor fél órája ismertem már észrevette hogy bizsereg a levegő és ő már elég régóta ismeri a csajt szóval ha ő ezt észreveszi akkor biztos lesz valami :)
És ez teljesen váratlanul adódott mert erre az esély szinte 1% volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!