Akar tőlem valamit?
Van egy pasi, akivel egy ideje már beszélgetünk facebook-on, személyesen ritkábban. Mindig nagyon kedves, figyelmes, érdeklődő. Egy helyen dolgozunk. Van olyan, hogy át kell mennem az ő "területére" és ha egy kicsit arrébb van, rögtön ő is jön oda, ahol én vagyok, még mosolyog is. Volt olyan is, hogy nem a rövidebb úton ment a helyére, hanem arrafelé, amerre én dolgozom.
Egyetlen egyszer volt olyan, hogy szórakozni hívott, de ott nem ismertem senkit rajta kívül (csak látásból a munkatársait), így aztán nem mentem :(
Nem akar semmit. A férfiak nem akarnak sose semmit a nőktől. Egyáltalán, soha. A szex és párkapcsolat csak mese habbal. A teljes igazság az hogy a gólya hozza a gyereket.
Ötletem sincs miért fordit rád nagyobb figyelmet, talán belső ellenőr és figyeli hogyan végzed a munkádat, nekem ez tűnik logikusnak.
Ha akarsz a témáról tovább pletyizni akkor nagyon szívesen, imádok nőkkel pletyizni, olyan jó gondolataik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!