LÁNYOK! $egítségeteket $zeretném kérni mert nemtudom mit akar ez a lány tőlem?! (többi lenn)
Volt egy lány aki nagyon tetszett de még nem ismertük egymást de egy városban lakunk..ráírtam facebookon (látta) és nem irt vissza...még azon a héten hétvégén buliban találkoztam vele és eléggé ittasan elmondtam neki hogy milyen "lelki transzba " voltam azért amiért nem írt vissza...majd közölte hogy nem is nézte meg...a következő héten rámírt beszélgettünk közbe kiderült hogy van 9 hónapja barátja...de ennel a beszélgetésnél azt írdta hogy: -még jó hogy nem ittam még egyel többet -miért? -mert akkor baj lett volna....és terelte utána a témát....ezek után találkozgattunk 2x-3x miközben ő tudta hogy bejön nekem...és leginkább a későbbiekben ő írt rám..hogy jajj most ezert meg azért sírok (baratja miatt) hogy nem találkoznak majd meghogy összevesztek...majd elpattantam hogy miért nekem írja ezeket miközben tudja hogy mit érzek...
Miért csinálta ezt "adta magát" de van barátja..szórakozik velem? akar valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!