Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Engem csak azért nem akar egy...

Engem csak azért nem akar egy lány sem magának, mert nem vagyok elég magas és elég nagy tömegű?

Figyelt kérdés
Mert nagyon úgy érzem eza bajuk a lányoknak velem, mintha én csak egy kisfiú lennék és ezért nem kívánnak engem. Bulikban is csak nagyon apró, ilyen 150-155centi körüli, alig 13!!! éves kislányok nyomultak rám, másnak sem kellettem és nem is kellek sosem. Fáj, hogy ennyire senkinek néznek a lányok, pedig kedves és udvarisa vgyok és férfias hangú meg igyekszem az értelmi képességeimmel is elérni, hogy kelljek végre egy lánynak, mégis átnéznek rajtam, nagy ritkán szemez velem egy két lány buszon is és ennyi, soha nem rajonganak úgy értem, mint más fiúért, akinél még simán kezdeményeznek is a álnyok vagy valami egyértelmű jelet adnának legalább, hogy tudjam van jogom odamenni és ismerkedni a lányokkal nekem is. Annyira elegem van már, hogy mindenkinek lehet párja csak nekem nem jön össze a boldogság. Pedig minden nap csak reménykedem, hátha a karomba esik egy lány a buszon vagy akármi, amitől összejöhetnék egy lánnyla, aki elfogadna, hogy nem vagyok elég nagy darab álompasi típus.
2013. nov. 18. 17:33
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen, azért. Üdv a klubban!
2013. nov. 18. 17:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Írd már le a magasságod meg a tömeged:D
2013. nov. 18. 18:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Nem írom le, szégyellem!
2013. nov. 18. 18:24
 4/6 Noydra ***** válasza:
Ha leírnád a paramétereidet, megmondom, hogy azért van e vagy nem...
2013. nov. 18. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy az arcoddal van valami, ami mondjuk nem minden lánynak jön be. Ezzel nem lerondázni akartalak :) Hány éves vagy? Nekem is leírhatnád priviben a paramétereket, nem kell szégyellni elvégre nem ismerjük egymást :D
2013. nov. 18. 19:06
 6/6 anonim ***** válasza:
Legyė hatàrozott.
2013. nov. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!