Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek akar tőlem valamit...

Szerintetek akar tőlem valamit? ( A többi lent)

Figyelt kérdés
A volt pasim barátjáról van szó... Mi szakítottunk 5 hónapja nem is beszélünk azóta mert nincs miről! Viszont a barátjával szoktunk interneten keresztül mindig kedves velem és figyelmes fel is szokott hívni telefonon de tök átlagos dolgokról beszélünk... szerintetek akarhat valamit? (tudom azt fogjátok mondani, hogy kérdezzem meg tőle) de nem akarok rá kérdezni mert mi van ha nem akar semmit akkor beégek... Ma pl: ráírtam de szerintem feltűnt neki, hogy mi ez a sok beszélgetés meg ilyenek lehet ő nem is akar semmit... már arra is gondoltam, hogy zavarom de azt szerintem máshogy mutatná..
2013. dec. 3. 22:42
 1/2 anonim válasza:

Elvileg baratom exe tabu,de persze ez attol is fugg hogy mennyire kozeli baratok.

Szemelyesen nem keres? A testbeszedebol jobban le lehet szurni hogy akar e valamit.

Elotte nem beszeltetek ennyit? Az is lehet hogy egyszeruen egy baratjanak tart ezert beszelgt veled vagy akar az exednek "kemked" mert vele nem allsz szoba.

Szerintem probalj finoman, kicsit poenkodva utalgatni...

2013. dec. 3. 22:52
 2/2 A kérdező kommentje:
Nem beszéltünk ennyit.. Lehetséges, hogy igazad van inkább csak a barátjának tart azért beszélgetünk ennyit... majd meglátjuk mi történik de azért jó lenne elcsavarni a fejét :D csak hát annyira azért nem ismerem azt az oldalát...
2013. dec. 3. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!