Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek mi vonzó egy...

Lányok nektek mi vonzó egy pasiban és mi az ami vissza taszitó? 20/F

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 16:39
1 2 3
 21/25 DrBori András ***** válasza:
100%

20-as:

vigyázz, mert kezd már kiöregedni a szakmából, úgyhogy lehet, hogy kicsit mohó lesz, és vastagon fog a ceruzája.

Ne hagyd magad megkopasztani egy kiöregedő ribizli gizi által.

2013. dec. 15. 17:42
 22/25 anonim ***** válasza:

nem hagyom, ne félts engem ;)

de kétlem h lenne bátorsága kiteríteni amije van ... ;))

2013. dec. 15. 17:51
 23/25 anonim ***** válasza:

Vonzó belsőleg : ha nagyon jó humorérzéke van ha sokat nevetgél, viccelődik, értelmesen el lehet vele beszélgetni mindenről,okos. Udvarias, és tisztelettudó. Ha nem cigizik és nem alkoholizál.

Külsőleg ha magas és van rajta némi izom. (de ez az én saját véleményem) .

2013. dec. 15. 17:54
 24/25 anonim ***** válasza:

19-es: Lehet hogy naivnak, meg kislányosnak tűnök, de valahogy nem tudnám elképzelni, h később másfajta elvárásaim legyenek :P van egy barátom, akinek bizonyos okokból kifolyólag nem túl fényes az anyagi háttere...nem tehet róla, hiszen még tanul, de tény hogy ez a dolog kicsit visszafog minket néhány területen. Nem engedhet meg magának bármilyen kiruccanást, szórakozást. Nem mondom kicsit zavaró tud lenni néha, de egyáltalán nem visszataszító. Megpróbálok inkább olyan programok után nézni, ami nem kerül sok pénzbe, úgy szervezni a dolgokat stb. Tényleg rossz, ha emiatt nem tudunk elmenni minden helyre ahova szeretnék, de meg tudom érteni, és soha nem tudnám elképzelni h emiatt szakítsak vele.

18-as voltam.

2013. dec. 15. 18:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Nekem normális nőként qrvára nem fontos, hogy a pasim jól keressen. Le-szrom mennyit keres.
2013. dec. 15. 18:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!