Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok nektek mi vonzó egy...

Lányok nektek mi vonzó egy pasiban és mi az ami vissza taszitó? 20/F

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 16:39
1 2 3
 11/25 DrBori András ***** válasza:
100%

Ez a jól keresés is olyan dolog, mint a humorérzék.

Egy jó humorú nő mellé van értelme jó humorú férfit begyűjteni. Jópofizhat a férfi, ha nincs, aki vegye a lapot a humorérzék hiánya miatt.

Egy jól kereső nő jogal várhatja el, hogy a férfi is jól keressen.

De egy Tescóban árufeltöltő nő ne picsogjon már arról, hogy kinek a feladata az egzisztencia megteremtése.

Közös feladat. Ha már mindenáron bele akarja valaki keverni az anmyagiakat a párkapcsolatba.

2013. dec. 15. 17:07
 12/25 anonim ***** válasza:
Kötve hiszem azt,hogy azok a csajok itt írják a jó fizut,hogy ők olyan jól keresnének...
2013. dec. 15. 17:09
 13/25 anonim ***** válasza:
0%

11-es

Úgy gondolom, hogy adok neki jó szexet, akkor az a mínium, hogy nekem meg megteremti a jó egzisztenciát.

2013. dec. 15. 17:10
 14/25 DrBori András ***** válasza:
100%

Tanulni kellett volna, és akkor lene/lehetne jó állásod.

A szexet Te is megkapod tőle.

De ha Neked a szex árucikk, adj fel hírdetést a vaterán.

"Mielőtt leütöd a terméket (Szex), érdeklődj, hogy megvan- e még, mert máshol is hírdetem".

2013. dec. 15. 17:13
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Ha te a szexért várod el az egzisztenciát akkor már megbocsáss de állhatsz is a sarokra
2013. dec. 15. 17:13
 16/25 DrBori András ***** válasza:
100%

13-as: Egy jóképű, gazdag, intelligens férfi nem fog téged feleségül venni, eltartani, s még hisztijeidet is elviselni. Gürcölhetne rád egész életében, amíg meg nem szabadul Tőled.

Kevés gazdag, jóképű hapsi van, s mivel intelligensek is, hamar megértik, hogy nem érdekük téged feleségül venni.

Ha elvesz feleségül, akkor házassági vagyonjogi szerződést fog kötni veled. Ja, és rengeteg olyan pénzéhes lány van, mint Te. Tehát nagy a konkurencia, kevés a fóka, sok a vadász. Aztán ott vanak az olyan lányok is, akik szépek, és rontják az üzletedet, mert - kapaszkodj meg - nem a pénzre mennek, sőt, ők is hajlandók tenni a közös szép jövőért.

Kíváncsi lennék az ilyen elvárásokkal rendelkező kreatúra fizimiskájára.

2013. dec. 15. 17:20
 17/25 anonim ***** válasza:

Hehe, ezen jót nevetten.

Ki mondta, hogy jó-e az a szex, amit adsz???

Teremts magadnak egzisztenciát, ne várj többet a férfitől, mint ami te vagy.

Pont ezért randikon sosem mondtam a valós jövedelmem, mindig.bőven alá hazudtam. Ha húzta a száját, lapát.

Anyagias ribi nem kell. Annyit teszek bele a közösbe, amennyit ő is.

A maradék.fizum megy.félre, amit:

-Magamra költök

- Elnyaraljuk -wellnesezzük,

-Gyerekre költöm, neki teszek félre.

2013. dec. 15. 17:20
 18/25 anonim ***** válasza:
Ez a pénz dolog engem is meglepett. Nő vagyok. MOondjuk lehet azért mert csak 19 éves, de szerintem soha nem lenne számomra szempont, hogy jól keressen a barátom. Visszataszitó számomra egy srácban ha kövér, ha nagyon ronda, ha túlságosan el van szállva magától, ez a "minden nőt megkaphatok, enyém a világ" típus. Na az ilyen lehet bármilyen jóképű, undorodom tőle. Visszataszító, ha önző az ágyban...vagy ha úgy smárol, hogy utána az egész arcod tiszta nyál :P Vonzó egy pasiban, ha odafigyel rád, figyelmes, együttérző. Ha maga elé helyez mindenben. Én személy szerint nagyon szeretem a kisfiús arcú srácokat:) És nagyon vonzó tud lenni, ha jópofa, jó a humora.
2013. dec. 15. 17:22
 19/25 anonim ***** válasza:
43%

18-as

Hozzászólásodból annyira látszik hogy 19 éves vagy :D

2013. dec. 15. 17:28
 20/25 anonim ***** válasza:

kíváncsi vagyok hogy mi az amit úgy kompletten adni tudsz, kedves 13-as :D

jelentkezz :D

2013. dec. 15. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!