Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20-25 körüli fiúk, nektek...

20-25 körüli fiúk, nektek taszító ha egy lány festi a haját?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél olvasom hogy a természetes a nyerő, legalábbis az értelmes, normálisabb rétegben úgy tűnik. Teljesen távol áll tőlem a plázás viselkedés, stílus meg egyéb társai ennek az egész cicomának amivel sokszor azonosítják a festett hajat.

AZért festem mert szeretem az extrémebb fazonokat, illik az egyéniségemhez, szeretek kísérletezni, kreatív lenni a hajammal. Az eredeti színe pedig előnytelenül áll, és nem csak szerintem. Emiatt hátrányból indulok és kapásból besoroltok buta műnőnek, vagy ez még nem teljesen kizáró ok?

21/L

2013. nov. 25. 23:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nem kulonosebben erdekel,ha festve van. Vannak ennel sokkal fontosabb dolgok is amikre odafigyelek.

24/F

2013. nov. 25. 23:14
 2/14 anonim ***** válasza:

nálam nem kizáró ok:)

milyen színekkel kísérletezel és milyen az alap színed?

2013. nov. 25. 23:14
 3/14 A kérdező kommentje:

Első : köszi a válaszod!

Alap színem világosbarna, de nem túl élénk, olyna mintha szürkés lenne. Az a tipikus seszínű, kb minden 2. embernek olyan. Korábban volt mindenféle extrém szín, most sötétbarna, rézvörös egy kis pinkkel, a pink a legextrémebb benne, volt már kék zöld mindenféle, most visszafogtam picit mert megtetszett ez is, és rájöttem hogy normálisabb színekből is lehet különleges frizurát varázsolni : D

2013. nov. 25. 23:16
 4/14 anonim ***** válasza:
kedves kérdezö! Miért gondolod hogy a festés csak természetellenes lehet? Egyáltalán nem az pár szint kivéve (lila, zöld kék bizonyos vörös szinek) Egy szép barnában vagy egy szép szökében semmi természetellenes nincs.
2013. nov. 25. 23:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, jöhetsz
2013. nov. 25. 23:18
 6/14 A kérdező kommentje:
Nekem volt már valóban természetellenes is, azért gondolom. Mert van egy stílusom amihez passzol az ilyesmi, most csak azért váltottam mert megtetszettek a visszafogottabb színek. Tudom hogy az ilyesmi sok midenkinek nem bejövős csak kíváncsi voltam. :)
2013. nov. 25. 23:18
 7/14 anonim ***** válasza:
Am 52ard mar le ki mit gondol rolad csak azert,mert nem akarsz tucat ember lenni. Legyel boldog,erezd jol magad a bőrödbe es kesz. Nem kell ezen annyit lovagolni.
2013. nov. 25. 23:22
 8/14 anonim ***** válasza:

Nála mezen aztán semmi nem múlna :)

22/F

2013. nov. 25. 23:23
 9/14 anonim ***** válasza:
Mien színű volt edig a hajad ?:)
2013. nov. 25. 23:29
 10/14 anonim ***** válasza:
mindegy
2013. nov. 25. 23:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!