20-25 körüli fiúk, nektek taszító ha egy lány festi a haját?
Sok kérdésnél olvasom hogy a természetes a nyerő, legalábbis az értelmes, normálisabb rétegben úgy tűnik. Teljesen távol áll tőlem a plázás viselkedés, stílus meg egyéb társai ennek az egész cicomának amivel sokszor azonosítják a festett hajat.
AZért festem mert szeretem az extrémebb fazonokat, illik az egyéniségemhez, szeretek kísérletezni, kreatív lenni a hajammal. Az eredeti színe pedig előnytelenül áll, és nem csak szerintem. Emiatt hátrányból indulok és kapásból besoroltok buta műnőnek, vagy ez még nem teljesen kizáró ok?
21/L
Nem kulonosebben erdekel,ha festve van. Vannak ennel sokkal fontosabb dolgok is amikre odafigyelek.
24/F
nálam nem kizáró ok:)
milyen színekkel kísérletezel és milyen az alap színed?
Első : köszi a válaszod!
Alap színem világosbarna, de nem túl élénk, olyna mintha szürkés lenne. Az a tipikus seszínű, kb minden 2. embernek olyan. Korábban volt mindenféle extrém szín, most sötétbarna, rézvörös egy kis pinkkel, a pink a legextrémebb benne, volt már kék zöld mindenféle, most visszafogtam picit mert megtetszett ez is, és rájöttem hogy normálisabb színekből is lehet különleges frizurát varázsolni : D
Nála mezen aztán semmi nem múlna :)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!