Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » 20-25 körüli fiúk, nektek...

20-25 körüli fiúk, nektek taszító ha egy lány festi a haját?

Figyelt kérdés

Sok kérdésnél olvasom hogy a természetes a nyerő, legalábbis az értelmes, normálisabb rétegben úgy tűnik. Teljesen távol áll tőlem a plázás viselkedés, stílus meg egyéb társai ennek az egész cicomának amivel sokszor azonosítják a festett hajat.

AZért festem mert szeretem az extrémebb fazonokat, illik az egyéniségemhez, szeretek kísérletezni, kreatív lenni a hajammal. Az eredeti színe pedig előnytelenül áll, és nem csak szerintem. Emiatt hátrányból indulok és kapásból besoroltok buta műnőnek, vagy ez még nem teljesen kizáró ok?

21/L

2013. nov. 25. 23:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Az hogy az utcán szembejövők mit gondolnak, nem is érdekel, csak mondom kíváncsiság, hogy majd ha arra kerül a sor örülnék ha ez nem lenne akadály a pártalálásban és kíváncsi voltam az általános véleményre. De egyébként úgy vagyok vele hogy aki majd jön, annak úgyis így fogok kelleni, ezzel az ízlésvilággal. Csak egyszerűen érdekelt, főként mások kérdéseiből kiindulva : D
2013. nov. 25. 23:42
 12/14 anonim ***** válasza:
engem a termeszetes haju lanyok vonzanak, de ma mar szinte minden csaj festi a hajat, szoval nem ez a donto, hanem az osszkep...de pl legutobbi csajomnal mikor szobajott a dolog...mondta h nem festi a hajat, nalam nagyot ugrott egy kepzeletbeli ertekmutato...pedig ez csak kulsoseg, a belso dolgok termeszetesen ennel sokkal fontosabbak
2013. nov. 25. 23:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha kékre vagy valami irritáló színűre festi akkor igen, amúgy a dohányzás jobban zavar!
2013. nov. 26. 13:41
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is festem ugyhogy...
2013. nov. 26. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!