Szeret vagy csak játszik velem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszik és együtt szoktunk buszozni. Valamikor kacsintgat, puszikat küld, és kérdezget, valamikor meg rám kiált hogy "szaréletű". Nem tudom hogy most akkor mi történik?
2 év korkülönbség van köztünk.
2013. dec. 14. 20:17
2/10 A kérdező kommentje:
Csak magadat minősíted le ezzel a válasszal :*
2013. dec. 14. 20:20
3/10 anonim válasza:
Kitalálom, te 13, ő meg egy "MENŐ" swag páwa gyerek.
5/10 anonim válasza:
Ez tul keves informacio, de valoszinuleg csak meg akar kapni valamit toled es azert viselkedik igy. Nem fejtened ki bovebben az egesz kapcsolatotokat?
6/10 A kérdező kommentje:
Utálom a "swageket". Nagyon nagy arcnak hiszik magukat, közben nem.
2013. dec. 14. 20:21
7/10 A kérdező kommentje:
nem szoktunk különösebben beszélni. csak néha a buszon. De akkor is csak olyanokról hogy hova megyek vásárolni. olyat is mondott hogy tök érett vagyok a koromhoz képest...
2013. dec. 14. 20:23
8/10 anonim válasza:
Aham. Mert aki ilyesmiket kiált, hogy "szaréletű" az sokkal értelmesebb gondolom egy swagnél.
9/10 A kérdező kommentje:
Haverjai baszogattak a buszon, (rázták, és rugdosták a székem) és akkor finoman mondtam el nekik hogy szaréletűek.:D:D:D idézzek vagy érted?
2013. dec. 14. 20:26
10/10 anonim válasza:
Már ott el van cseszve h azt mondta szarėletű..
Eleve nem mondok ilyet annak akit kedvelek.. nem h szeretni.
Én tudom h csak játszik velem annak ellenére h milyen velem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!