Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van még egyáltalán olyan...

Van még egyáltalán olyan szingli lány, akinek a szíve sem foglalt reménytelenül?

Figyelt kérdés

már harmadjára futok bele egy olyan lányba, aki reménytelenül szerelmes ebbe, abba, vagy amabba, vagy épp az exébe. Ez azért rosz, mert erre fogják, hogy nem akarnak kapcsolatot, meg semmit sem, csak barátnak.

Lehet hogy ez csak lerázó duma, de akkor is nagyon unom már, hogy hetekig teperek a csajra, minden, csók stb, már tök úgy érzem, hogy kezdek kötődni hozzá, erre jön ehhez hasonló indokokkal.

Fáj, hogy ezek szerint nem érek fel ahhoz az "ideálhoz"...

lassan fogalmam sincs milyen az mikor egy lány keres, ír neked, netalán felhív, egyszóval: szeret.

hiányzik az érzés hogy valakinek fontos legyek.

Itt az ünnep, család stb ok, de valahogy kevés, hiányzik az a bizonyos valaki..:/

Nem ismerkedés szándékkal írtam ki, nem fogok írni senkire!

csak szeretném tudni, hogy vannak e teljes független lányok még, akik akarnak is komoly párkapcsolatot, és nem csak buli, meg egy éjszakás kalandokból áll az életük...:/

2013. dec. 14. 18:29
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
azt hiszem ti jó pár lennétek Vikcy-vel:DD.már egyszer válaszoltam erre a kérdésre,de azért néhány dolgot megjegyeznék.: nem vagyok 40 éves és járok könyvtárba:),nem mindenki bunkó,ha megszólítod a buszon(lehet,hogy 10ből 9 ember az, de hát, ha ennyire reménytelennek tartod,hogy találj valakit,nem érdemes azért az egyért kockáztatni?) :))
2013. dec. 27. 17:58
 32/39 Vikcy válasza:
Lehet van benne valami, de nem szeretem, ha utálkozva néznek rám, mint az utolsó senkire, hogy oda mertem hozzá menni. Ahhoz meg nagy mázli kell,hogy kifogja az ember azt a bizonyos 10-ből 1-et. :D Ráadásul, tudom a mai világban már nem gáz, de lányként úgy vélem nem feltétlenül nekem kell kezdeményeznem.
2013. dec. 28. 00:19
 33/39 A kérdező kommentje:

pontosan!

nem is kell neked kezdeményezni!

én enm ezt modntam ,hpgy elvárnám, hogy a lány kezdjen. csak azt szeretném valaohgy hogy legyenek nyitottabbak, sé ne kapásből csóből elutasítsanak.

halálom ez az ígymeg ugy nagy de elérhetetlen szerelem...-_-

2013. dec. 28. 00:46
 34/39 Vikcy válasza:
Amúgy újra elolvastam a kérdésed, és megakadt a szemem azon, hogy miután hetekig próbálkozol a lánnyal, megvolt a csók és ezek UTÁN jönnek a "legyünk csak barátok" dumával? Ez mondjuk szerintem elég gonosz dolog. Én, ha mondjuk nem jön be az illető, akkor már az elején tisztázom vele a dolgokat, hogy ne fusson fölösleges köröket, ha meg ezek után is próbálkozik, akkor tudok arra hivatkozni, hogy én ezt már az elején megmondtam. De az, hogy hitegeti a másikat azért, mert maga sem tudja mit akar ez már azért szemétség.
2013. dec. 28. 11:25
 35/39 A kérdező kommentje:

pontosan!

egyébként ha velem tisztázza a lány, hogy csak bart akar lenni, természetesen nem futok már tovább abba az irányba, hogy mást is szeretnék vele.

csak sajnos van hogy amint leírtam is, csók emg stb után mondja hogy bocs de nem...

a fő gond viszont az, hogy beskatulyáz engem sok lány alapbol "merthogy biztos ő is oylan mint a többi pasi", illetve a kinézetem miatt pedig kikáltanak egyből hűtlen, szoknyavadész, mindig mindenkit emgcsalo pasinak..

hát köszi...

2013. dec. 29. 08:54
 36/39 Vikcy válasza:

Ennek sajnos a rossz tapasztalat az oka. Én is megjártam már, de próbálom nem mindenkiben ezt meglátni, azonban legbelül mindig tartok tőle, hogy megint átvernek.

Amúgy miért hogy nézel ki, hogy azonnal az jön le, hogy hűtlen, szoknyavadásznak néznek? Igen amúgy ez valóban probléma, hogy sokan (vagy talán titkon mindenki?) a külső alapján ítéli meg a másikat és van, aki csak ez alapján a vélemény alapján ítéli meg, hogy érdemes-e egyáltalán szóba állni vele vagy sem.

A csók és stb. utáni lelépésre visszatérve talán még azt tudnám mondani (megjegyzem senki védelme érdekében csak szimplán eszembe jutott), hogy esetleg rájött a lány (bár ha több lányról is van szó, akkor megdől az elméletem, de azért is leírom :) ), hogy valami hiányzik neki és ezért lép le. Viszont ennek is van egy kulturált formája, csak ugye ahhoz elég bátorság kell, hogy odamerj állni a másik elé és megmondani, hogy "ne haragudj, nekem ez most nem megy/ valami hiányzik" vagy akármi. Ezzel most csak azt akartam mondani, hogy legalább annyi tisztelet kéne, hogy legyen egymás felé, hogy szóban! (nem facebookon vagy sms-ben, bár ha csak az előbbire van mód, akkor ha nagyon muszáj ott is lehet) megmondjuk a másiknak, hogy valami nem jó nekünk és nem szeretnénk tovább fenntartani a kapcsolatot.

2013. dec. 29. 13:12
 37/39 A kérdező kommentje:

pontosan így van! ez a fajta gerinc hiányzik sok lányból!

hitegetnek, meg tartanak egyszerre töb pasit a tűzbe.

de konkrétan meg nem mondja, hogy figyelj, nem jöszbe, vagy amatőr vagy, vagy szimplán csak kevés vagy.

Nem értem a színjátékot, hogy miért kell.

A külsőm: én semmi okát nem látom annak, hogy itt mindneféle megbízhatatlan alaknak kiáltsanak ki. Stílusosan öltözködöm, sportos alkatom van, stram, erős felépítés, nem gizda gyerek vagyok, fekete haj, barna szem, borosta, 178 cm magas vagyok, adok a kiegészítőkre is, karóra karkötö, nyaklánc, stb.

Mégis kivétel nélkül aki lányt emgismertem, és kialakult valami, s később rákérdeztem mi volt az első benyomása, olyan válaszok születtek hogy: "szoknyavadsz, megbízhatatlan, csak a szexre megy, húú jópasi, de ő is csak férfi", személyes kedvencem: "Mit néztél ki belőlem elsőre? válasz: "Mindent" és pirult a csaj mint állat.

Szóval nemigazán tudom mi lehet a baj. Nem vagyok sorbanállós típus, szóval ha látom egy társaságban, hogy többen is hajtanak az adott lányra, én hagyom. Nemfogok beállni a sorba, hogy majd talán engem választ.

Továbbá mé aztis eléggé hihetetlennek tartom, hogy milyen dolgo az, hogy egy az én értékeim szerint átlagos lány, semmi különleges, semmi extra, és gyakorlatilag 4-5 pasi mindig rajta van, mindig hajtanak rá. nem egy iylen példát tudok mutatni. ismerek hát 10 fölötti a szám biztos ilyen lányokat, és saját bevallásuk szerint ha akarnák most azonnal több ember közül választhatának aki járna velük.

Míg fordítva mi a hylezet?! ittvagyok én, meg sok hasonlo kaliberű pasi, és kb le vagyunk sz/rva, mert nemvagyok 50 kilos swagek, vagy bmws gazdag srácok, illetve a fennt leírt beskatuyázott állítólagos hűdenagy nőcsábász szerepe ránk van akasztva....

2013. dec. 29. 14:36
 38/39 anonim ***** válasza:

Igen, van/vannak, csak meg kell találni őket ;)

(bocsi, ha nem épp ilyen válaszra vártál, de még nem olvastam el, az eddigi válaszokat), de abban én is egyetértek, hogy a lányok többsége vagy reménytelenül szerelmes, vagy épp foglalt, vagy buli-éjszakai kaland-buli-éjszakai kaland...stb. körforgásban éli az életét, de vannak még "normális", nem foglalt lányok :)

2013. dec. 29. 15:35
 39/39 anonim válasza:
viki van kedved privben dumcsizni . a kérdezönek meg anyi barátom nem csak te vagy ilyen helyzetben de rambo se adta fel mikor 500 voltak ellene te se ad fel hanem várj és majd jön egy lány aki azért szeret aki vagy .
2014. jan. 2. 06:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!