Van még egyáltalán olyan szingli lány, akinek a szíve sem foglalt reménytelenül?
már harmadjára futok bele egy olyan lányba, aki reménytelenül szerelmes ebbe, abba, vagy amabba, vagy épp az exébe. Ez azért rosz, mert erre fogják, hogy nem akarnak kapcsolatot, meg semmit sem, csak barátnak.
Lehet hogy ez csak lerázó duma, de akkor is nagyon unom már, hogy hetekig teperek a csajra, minden, csók stb, már tök úgy érzem, hogy kezdek kötődni hozzá, erre jön ehhez hasonló indokokkal.
Fáj, hogy ezek szerint nem érek fel ahhoz az "ideálhoz"...
lassan fogalmam sincs milyen az mikor egy lány keres, ír neked, netalán felhív, egyszóval: szeret.
hiányzik az érzés hogy valakinek fontos legyek.
Itt az ünnep, család stb ok, de valahogy kevés, hiányzik az a bizonyos valaki..:/
Nem ismerkedés szándékkal írtam ki, nem fogok írni senkire!
csak szeretném tudni, hogy vannak e teljes független lányok még, akik akarnak is komoly párkapcsolatot, és nem csak buli, meg egy éjszakás kalandokból áll az életük...:/
Jaj fiúk, ne tespedjetek már bele az önsajnálatba légyszi. Hogy ne lennénk félénkek, és nyitottak, amikor mi is pont olyan sokszor csalódtunk már, mint ti. Az életben általában olyan furán alakul ez a dolog, hogy mindig mindenki abba lesz hősszerelmes, aki tojik a fejére..akadnak persze kivételek, de amikor két ember igazán egymásra talál, azt mondom én igazi mázlinak. Azt meg téves lenne gondolni, hogy mindenki, aki már párkapcsolatban él tökéletesen boldog. Rengetegen csak azért szaladnak bele, mert félnek az egyedülléttől, vagy épp ez is jobb, mint a semmi.
Az pedig sosem a te hibád, ha nem vagy elég jó valakinek, mert mindenki a saját szűrőjén keresztül mér.
19 éves vagyok, nem vagyok buta, se csúnya, se bunkó, mégsem volt még soha komoly kapcsolatom. Én is sokat gondolkodtam azon, hogy milyen jó lenne szeretni valakit, és viszont szeretve lenni, de ez még nem jött össze. Na de az életem nagyobbik része még előttem áll, szóval ahelyett, hogy nyavalyognék egyelőre megpróbálom az egyedüllétből kihozni a maximumot, és megtalálni a teljességet önmagamban. Mert nem egy másik embertől leszel kerek egész. Sőt...a titok, pont ha teljes leszel önmagad, akkor talál rád a szerelem.
dehogynem!
én pont ezt szeretném, végre nemcsak a szexről szóljon minden!
de ponthogy sok lány szinte megilyed a komoly dolgoktól...
16-os.
De pont hogy vannak,csak őket észre sem veszitek a legtöbbször,és keresztülnéztek rajtuk.Ott van a szemetek előtt,már már kiszúrja,de ti továbbra is csak az alfákat veszitek emberszámba.
Akit nem is gondolnál olyannak,mint amit leírtál,na ő pontosan ilyen lesz.Aki félénken rád néz,keresi a tekinteted és arra vár,hogyha bejössz neki egy kedves mosolyt elhints felé,és biztasd picit ezzel.
Én nem tudom engem valamiért sokszor külsőmről úgy megítéltek,hogy egy szót nem beszéltek velem soha.Mindig azt hallottam vissza,hogy milyen bunkó gyerek lehetek,meg biztos így is viselkedem.Na én ennek pontosan az ellentéte vagyok,kulturáltan viselkedem,és teljes mértékben kedves vagyok szinte mindenkivel,csak ezt így kívülről nem látni.
"kulturáltan viselkedem,és teljes mértékben kedves vagyok szinte mindenkivel,csak ezt így kívülről nem látni."
:PPP
Erre egyszeru a valasz: vannak. Csak ne altalanosits. ;)
En is ebbe a "szingli es a szive sem foglalt remenytelenul" kategoriaba tartozom, megsem egyszeru olyat talalni, aki nem csak meghuzni akar, es nem azert, mert halal ronda vagy alpari paraszt lennek, egyszeruen az en korosztalyomba tartozoknak nem igazan nott meg be a fejuk lagya. En meg nem vagyok nagy partyarc, aki csak dugasra menne, szal bonyolult a dolog. De ettol meg nem kell feladni. ;)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!