Van még egyáltalán olyan szingli lány, akinek a szíve sem foglalt reménytelenül?
már harmadjára futok bele egy olyan lányba, aki reménytelenül szerelmes ebbe, abba, vagy amabba, vagy épp az exébe. Ez azért rosz, mert erre fogják, hogy nem akarnak kapcsolatot, meg semmit sem, csak barátnak.
Lehet hogy ez csak lerázó duma, de akkor is nagyon unom már, hogy hetekig teperek a csajra, minden, csók stb, már tök úgy érzem, hogy kezdek kötődni hozzá, erre jön ehhez hasonló indokokkal.
Fáj, hogy ezek szerint nem érek fel ahhoz az "ideálhoz"...
lassan fogalmam sincs milyen az mikor egy lány keres, ír neked, netalán felhív, egyszóval: szeret.
hiányzik az érzés hogy valakinek fontos legyek.
Itt az ünnep, család stb ok, de valahogy kevés, hiányzik az a bizonyos valaki..:/
Nem ismerkedés szándékkal írtam ki, nem fogok írni senkire!
csak szeretném tudni, hogy vannak e teljes független lányok még, akik akarnak is komoly párkapcsolatot, és nem csak buli, meg egy éjszakás kalandokból áll az életük...:/
18-as
Tény, hogy sokan a külső alapján ítélnek, de valljuk be nem lenne értelme egy olyannal kezdeni, aki nem fog meg (és itt nem az alfákra gondolok). Próbálkoztam olyannal is, aki elsőre nem fogott meg külsőre, de kiderült, hogy nagyon jól el tudunk beszélgetni és jól éreztem magam vele. Aztán kiderült, hogy csak arra voltam jó neki és szó nélkül lelépett.
20-as
Teljesen egyet értek. Nagyon nehéz olyat találni, aki ne csak arra hajtana. Ráadásul én sem vagyok buliba járós, de lehet, hogy jobban is járok vele, mert nagy a valószínűsége, hogy ott is csak hasonlóakkal akadnék össze. Manapság bulin és neten kívül nem tudom hol lehetne ismerkedni.
Kérdező
Ne add fel, de ne is erőltesd görcsösen szerintem. Én is szeretném, ha lenne egy párom, de attól, hogy erőltetem csak rosszabb lesz.
utsó, tökre egyetértek veled!
mindenki mondja, hogy bulliban uu ne ott nemtalálsz komolyat, netten? ott se, csak szex.
akkor mégis hol a francba ismerkedjek? a buszon (ha járnék busszal) de haverok mondják, hogy ott is a telojába bújik midnen csaj, nemigen akarnak szóbaelegyedni senkivel.
fesztiválok?! nyaranta az sem szól másról, csaka kefélésről...akkor hol?! múzeum, iylenek, ki jár manapság,! könyvtár?! na ne nevettes, az átlagéeletkor egy könyvtárban 40 év.
Igen, így van sajnos. De nem csak a buszon bújnak az emberek a telefonjukba/laptopjukba. Most kezdtem egy új sulit. Bíztam benne, hogy ott majd fogok tudni ismerkedni, barátkozni, de amikor kiengednek minket szünetre, azonnal kapják elő a telefont és nyomatják a Facebookot. Elkeserítő, hogy a technika mennyire megöli a személyes kapcsolatokat. Meg egyébként, ha jobban belegondolunk lehet egyáltalán tömegközlekedési eszközön ismerkedni? Ha megszólítasz valakit úgy néz rád, mintha a Marsról jöttél volna. Hogy mered egyáltalán megszólítani, mit képzelsz magadról, hogy meg merted őt zavarni? Esetleg hülyének néznek. Nem túl jó kilátások.
Tényleg ennyire nem lehet olyan helyet találni, ahol az ember olyan emberekkel tudna ismerkedni, akik nem csak egy éjszakára vágynak, hanem komoly, tartalmas kapcsolatra?
pontosan!
jól beszélsz! miylen jogon mered te ismeretlenül egyáltalán megszólítani őt?! ....
deez csúcs, hogy a technika mennyire felülbírál mindent már...discoban is ugy táncola csaj hogy kezébe a telo, és írkál közbe, utánna rázza kicsit, majd megint ír...szánalmas!
nekem erről eddig cska pozitív véleményem van. akivel neten emgtaláltam az összhangot, élőben sem volt probléma :)
sőttt, szinte ott folytatjuk ahol abba hagytuk.
önkénytelenül is lépes vagyok bármiről bezsélni, és zsóba hozni dolgokat. a kulcs az hogy ismerjem a lányt valamennyire előtte. ha ez megvan, akkor nincs gáz...
viszont sajnos nagyon kevesen álnak egyáltalán szóba is így neten keresztül...sok azelőítélet, és msot nem fajirí célzok.
nyilván.
viszont én sme általánosítok be minden nőt k/rvának, csakazért mert volt olyan exem aki megcsalt. Szóval valahol elvárom, ohgy ha én tiszta lapot adok egy lánynak, akkorezt viszonzásul is megkapjam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!