Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak normális válaszokat...

Csak normális válaszokat légyszi. Segít valaki?

Figyelt kérdés
Na szóval ..van egy srác akivel nem jártam meg semmi se, de én mégis szeretem kb. 3 hónapja és naponta jobban. Ezt el is mondtam neki ő jól reagállt, barátok vagyunk. De neki (gondolom) más kell. Sokat sírtam miatta..már vagdostam is..nem tudom elfelejteni mert fáj .. max. megtanulok nélküle élni de nem megy, még nem. és 1 ideig még nemis fog menni. Mit tegyek?
2013. dec. 14. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
ha megkérdezed hogy mit tegyél akkor el is fogadod? Foglalkozz mással, valami hobbi vagy sport, és felejtsd el. Ha eszedbe jut akkor egyből verd ki a fejedből, sose hagyd hogy körülötte forogjon a gondolatod.
2013. dec. 14. 16:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Ne vagdosd magad! Menj és teperd le szerelmesen
2013. dec. 14. 16:14
 3/6 anonim ***** válasza:

ezen az oldalon nem fogsz értelmes válaszokat kapni

a problémádon nem fogunk tudni segiteni, te is leirtad hogy nem tudod elfelejteni, fontos ilyenkor leirni a korodat is, mert ha még kamasz vagy, akkor normális ez a fellángolás, és sokkal másabb magoldások vannak

2013. dec. 14. 16:16
 4/6 A kérdező kommentje:
14 leszek 2 hét múlva. De nem megy elfelejteni :/ mindent próbáltam, még más fiút is keresni. De mindíg találok valamit valakiben ami rá emlékesztet
2013. dec. 14. 16:18
 5/6 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, minden tizenéves átesik 3-4 "felejthetetlen" szerelmen, amiről azt hiszi, hogy az övé más mint a többi. Aztán később rájön, hogy ugyanaz, hidd el, mi is mindannyian jártunk így.

A vagdosás meg egy nagy baromság, amivel sajnáltatni próbáljátok magatokat. Hagyd abba.

2013. dec. 14. 16:21
 6/6 anonim ***** válasza:
hallgass olyan zenéket amik pörgősek, kerüld a mélabús zenéket, ne nézz a szemébe, és kerüld el amilyen messze csak tudod (ne úgy viselkedj mint aki undorodna tőle, csak a lehető legkevesebbet beszélgess vele) és ne hagyj magadnak olyan időt ami alatt rá gondolhatsz
2013. dec. 14. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!