Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért utálom ennyire, ha férjem nem velünk tölti néha szabadidejét, hanem pl. édesanyjának segít? Normális ez? Más is van így?
Boldog párkapcsolatban élünk és van egy 10hós kislányunk! párom sokat dolgozik és csak szombat délután meg vasárnap van itthon! (ez nekem kevés) és úgy nem szeretem ha ezt a 1,5 napot sem itthon tölti, hanem a családjának segít vmit, elutazik!! jó tudom nem kocsmázik és tegyem össze a két kezem és nem bulizni megy máshova, de nagyon szeretem ha velünk van és majd megbolondulok amikor nem alszik itthon!!
miért??
Egy héten csak másfél napot van itthon! hétköznap meg korán megy későn jön, alig látjuk egymást!
Az talán a legnagyobb problémám, hogy van még egy öccse meg egy nővére is (akiknek se kutyája, se macskája) mégis bármi van, mindig ő ugrik, mindig őt kérik (költözés, fúrás faragás, ápolás stb) az elmúlt 3 évben 6x ment segíteni költözni!! unom már, hogy mindig ő az akit lehet ugrasztani!! persze ért engem, de azt mondja, hogy nem tudja nem megtenni, hogy ne segítsen! havonta egy hétvégén tuti van valami! és sokszor elmegy 1 napra, ott alszik, aztán még van valami és később jön vagy csak másnap....a mi költözésünknél meg senki meg sem mozdult...
Tudod utolsó "sajnos" igazad van! és tudom, hogy nem viselkedek rendjén, csak azt nem tudom MIÉRT??? honnan van ez nekem? örököltem? nem tudom!!!
és ezt ráadásul ma találtam:
"Azt, akit szeretünk, meg kell hagynunk szabadnak, mivel ha rákulcsolódunk, rácsimpaszkodunk, pontosan azt vesszük el tőle, amit adni kívánnánk neki, és azt veszítjük el, amit meg akarnánk őrizni. A birtoklási, irányítási vágy, bármennyire jó szándékú is, korlátozza és megakadályozza a kibontakozást, a fejlődést, a szárnyalást." Dr. Kádár Annamária
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!