Lányok, mi volt az amikor úgy éreztétek, hogy "na, végre igazi nőként kezeltek"?
Figyelt kérdés
Lányok, mi volt az, amikor úgy éreztétek, hogy "na, végre igazi nőként kezeltek" ?
Lányok, mi volt az, amikor úgy éreztétek, hogy "na, végre igazi nőként kezeltek" ?
Hány évesen? Mi volt az a pillanat? Számitottatok rá?
2013. dec. 13. 22:56
1/10 anonim válasza:
Mikor szültem! Na akkor nőként kezeltek!
2/10 anonim válasza:
Amikor a családom köntörfalazás nélkül elmondta a dolgokat. Volt egy probléma a családba és teljesen őszintén, minden részletét elmondták. Többé nem volt olyan, hogy "ehhez pici vagy még" vagy, "majd később ezt is megtudod". Elmondták úgy mint felnőtt a felnőttnek.
3/10 A kérdező kommentje:
AMIKOR EGY FÉRFI KEZELT NŐKÉNT
2013. dec. 13. 23:10
4/10 anonim válasza:
Anya munkatársa bánt velem nőként, egy szilveszteri buliban úgy kezelt mint egy igazi nőt.
7/10 anonim válasza:
Tizenéves koromban amikor először mentem pont így karácsony tájékán egy rendezvényre hárfázni. A szervező rögtön jött, művésznőnek hívott, és kb. leste minden kívánságom, milyen szobát szeretnék, milyen frissítőt, stb. Imádtam :)
A férfiak, akik udvarolnak, úgy általában igazi nőként kezelnek. Talán mert érzik rajtam, hogy ha nem így tesznek, akkor sajnos kereshetnek maguknak mást.
8/10 anonim válasza:
Egyszer egy buliban egy fiúval táncoltam. Tetszett, hogy nem nyomult, nem dörgölődzött, eléggé viccesre vettük a figurát. :) Néhányszor megcsókolta a kezem, ami szintén jólesett. Tetszett, hogy tiszteletben tartja az intim szférám és ugye a kézcsók sem olyan szokásos manapság.
9/10 anonim válasza:
16évesen úgyhozta az élet hogy egy 29 éves sráccal jártam, ő nőként kezelt!
10/10 anonim válasza:
Nem tudtok ti semmit kislányok,akkor lesztek nők ,amikor a férjuratok ingét vasaljátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!