Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiről úgy éreztétek ő az igazi, és álmodtatok róla, beteljesült?
Az a helyzet, hogy van egy fiú, akiről már első találkozásra éreztem, hogy nem közömbös nekem. Mondhatnám úgy, hogy ránéztem és tudtam, hogy ő ezentúl részt fog venni az életemben. Így is lett...
Egy csomó lány rajong érte, szószerint rámásznak, de ő nem viszonozza nekik. Én inkább ez a csendes típus vagyok, de mióta együtt töltöttünk egy délutánt, azóta úgy érzem, hogy vonzódik hozzám. Apró jelekből következtetek erre. Ahogy rám néz, zavarban van, és érzem hogy szeret a közelemben lenni.
Volt már nálunk is, mert közös a hobbink, és emiatt csodál engem. DE... amikor közösségben találkozunk, valahogy baromi nagy távolságot érzek... érzem ahogy a lányok közelednek felé, mindenkit megszégyenítő eszközökkel.
Szerintetek tegyem meg én az első lépést?
És úgy érzem ő az igazi nekem... nektek volt már ilyen megérzésetek? És bejött?
Kétszer is. Az első csak rövid távon jött be, a másik hosszú távon is.
Tedd meg te az első lépést, persze ne túl rámenősen, nehogy elijeszd, és rögtön kiderül, hogy kölcsönös-e az érzés. Vesztenivalód nincs, ha nem vonzódik hozzád, akkor úgyis mindegy, ha meg igen, akkor csak nyerhetsz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!