Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, mi volt az, amikor...

Lányok, mi volt az, amikor úgy éreztétek, hogy "na, végre igazi nőként kezeltek"?

Figyelt kérdés

Lányok, mi volt az, amikor úgy éreztétek, hogy "na, végre igazi nőként kezeltek"?

Hány évesen? Mi volt az a pillanat? Számitottatok rá?

2013. dec. 6. 21:11
 1/9 anonim ***** válasza:

26 évesen, most márciusban, nem számítottam rá. De örülök, mert van valaki, akit igazi Férfiként kezelhetek. Szerintem megtaláltam az igazit.

Egyébként ott kezdődött, hogy nem akart kb. azonnal megdugni, pedig az én hormonjaim éppen tomboltak, ő szólt, hogy várjunk még vele picit. Picit vártunk is. Fergeteges volt.

2013. dec. 6. 21:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálam ez apró udvariasságokban nyilvánult meg. 18 évesen :)
2013. dec. 6. 21:15
 3/9 Költőnő? ***** válasza:
100%

biztos korábban is próbáltak, de míg önmagammal nem jutottam dűlőre, nem tudtam hinni, ergo nem tudtam fogadni sem.

Ide s tova már 2-3 éve tudom, mit érek, és onnantól mki nőként kezelt/kezel

csodálatos.

2013. dec. 6. 21:16
 4/9 anonim ***** válasza:

Az első kapcsolatomban.

Tiszteljen, mint egy másik embert. Mutassa ki, hogy mennyire vonzónak tart. Legyen férfi.

2013. dec. 6. 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Amikor először meghódítottak, úgy igazán, 30+ évesen ...
2013. dec. 6. 21:29
 6/9 anonim ***** válasza:
Költőnő, le a kalappal, de tényleg :)
2013. dec. 6. 21:39
 7/9 Költőnő? ***** válasza:

köszönöm!;)

látod, pedig csak az én hozzáállásom kellett, h változzon ;)

2013. dec. 7. 12:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Őszintén belegondolva ilyet még sosem éreztem.
2014. márc. 6. 21:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Apróságok, de mélyen megmaradtak: egy évfolyamtársam az egyetemen, akivel jóban voltam. Amolyan belülről jövő gentleman volt, aki automatikusan, anélkül hogy gondolkoznia kellett volna rajta, vagy erőltetett lett volna, kinyitotta előttem az ajtót, előreengedett, kivette a kezemből ha nehéz cucc volt benne, meg ilyenek. Az a "Nővel mint olyannal" szemben figyelmes fajta, akiből manapság olyan kevés van. Nagyon jól esett.
2014. márc. 6. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!