Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megéri-e előfizetni az "Elittá...

Megéri-e előfizetni az "Elittárs"-ra?

Figyelt kérdés

Tudom volt 6millió kérdés,erről...azaz igazság,hogy a többi kommersz társkeresőn,csak a szemét fut össze,telis tele szórakozni vágyókkal...tényleg nem akarok példákat említeni.

Van valakinek tapasztalata,vagy esetleg tanácsa az oldalról?

2013. dec. 13. 12:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
38%
Ha csaj vagy akkor bármelyikre.Ha pasi vagy.Főleg átlagos akkor meg se próbáld.Esélyt se adnak!
2013. dec. 13. 12:37
 12/16 A kérdező kommentje:
ez meg a másik,hogy még vissza sem írnak,sőt azt se érdeklik hogy nézel ki,és arra nem méltatnak hogy megnézzék az adatlapod...(ha férfi vagy)
2013. dec. 13. 12:41
 13/16 anonim ***** válasza:
jobban jársz ha az utcán vagy boltokban ismerkedsz szerintem. esélyesebb és egyszerűbb is, csak égő.
2013. dec. 13. 12:46
 14/16 anonim ***** válasza:
Férfiként szerintem esélyed sincs. A csajoknak gyakran többszáz levél érkezik, gyakorlatilag az a csoda, ha elolvassák őket...
2013. dec. 13. 13:19
 15/16 anonim válasza:

Vigyázzatok az Elittárs előfizetéssel mert nagyon nehéz tőlük megszabadulni.

Én paypallel fizettem elő egy hónapra. A fizetés után automatikusan el kell fogadnod az automatikus meghosszabbítást (ők ezt a zavartalan társkereséssel indokolják). Ezt ugye a paypalen törölheted, viszont amit ők nem kötnek az orrodra, hogy a prémium tagságod lejárta előtt 7 nappal kell megszüntetned azt különben automatikusan a következő hónapot is számlázzák.

miután én töröltem a paypeles automatikus fizetést, ők viszint még egy hónapot le akarta akasztani rólam, ami nyilván sikertelen volt, elkezdtek levelekkel bombázni, hogy majd behajtókat küldenek rám stb. Egy igazi senkiházi, pitiáner rablóbanda.

2014. máj. 15. 11:17
 16/16 anonim válasza:

Kedves utolsó!

Benne van az ÁSZF-ben minden, amit mellesleg regisztrációkor elvileg el is olvastál és el is fogadtál. Az már más kérdés, hogy kinek van kedve elolvasni azt a rengeteg baromságot, de ott van benne.

Szerintem ha valamiért pénzt adsz ki, a meglepetések elkerülése végett megéri utánanézni, hogy azt milyen feltételekkel teszed.

2014. aug. 24. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!