Az elittars egy vicc?
Regeltem arra az oldalra, de elborzadtam attól a szintű formalitástól, ami ott van...komolyan, mintha egy állásra kellene jelentkezni!
Nem irhattam ki értelmetlen, de vicces szövegeket bemutatkozónak, mert kimoderálták.
Hát nem értik meg, hogy az ismerkedésben nem a diplomák száma számit, meg hogy mit adott ki a 15 oldalas személyiségtesztem?
Ja és még a profilképemet is törölték, mert tul trógerül néztem ki rajta és nem olyan stréber pofának, akiknek az az oldal ki van találva.
Pedig épp jo lett volna, ha tudok érvényesülni azon az oldalon, mert az ottani fapi_nák sokkal jobban rákapnak egy rosszfius alakra és miért ne használhatnám ezt ki?
hát ja, vettem észre, hogy kicsit autista hely.
De épp ezért nekem ez a lehetöségek helye, mert a sok nőcske, aki ott van fenn és belefullad a munkájába másra se vár, minthogy jöjjön egy nagyon szemét alak, aki megadja neki azt az izgalmat, amit feminista trágyadomb alá temetett nőies ösztönöei várnak.
Az, egy fas.zság sznoboknak. Amúgy már bocs, de egy "fapi.na" kisasszony kell neked?
Amúgy helyesírásod elnézve nem csodálom ha kimoderálták... Ahhoz nem kell diploma azért...
Képre azért kíváncsi lennék... Remélem nem egy tükröt telibe bas.zom vakuval képről van szó, befeszítős póz, felnyalt hajjal...
na de érted, ott vannak sznob nők, akik naon pökhendiek, de valójában kis komplexusos, megkeseredett, fékezett emberek lehetnek, akik nagyon is örülnének neki, ha egy méretes trógerrel lenne viszonyuk.
én csak szexet szeretnék arról az oldalról.
mi az, ami megnevettet engem?
beirom, hogy cicás videók, kimoderálják!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!