Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az elittars egy vicc?

Az elittars egy vicc?

Figyelt kérdés

Regeltem arra az oldalra, de elborzadtam attól a szintű formalitástól, ami ott van...komolyan, mintha egy állásra kellene jelentkezni!

Nem irhattam ki értelmetlen, de vicces szövegeket bemutatkozónak, mert kimoderálták.

Hát nem értik meg, hogy az ismerkedésben nem a diplomák száma számit, meg hogy mit adott ki a 15 oldalas személyiségtesztem?

Ja és még a profilképemet is törölték, mert tul trógerül néztem ki rajta és nem olyan stréber pofának, akiknek az az oldal ki van találva.

Pedig épp jo lett volna, ha tudok érvényesülni azon az oldalon, mert az ottani fapi_nák sokkal jobban rákapnak egy rosszfius alakra és miért ne használhatnám ezt ki?

2013. júl. 2. 13:55
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát nem megy a külvilágban ja....vagyis csak nagyon kis sikerrátával, mondjuk 2-3 száz nőre kell ráirnom, mig összejön egy.
2013. júl. 2. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:
A külvilágban nem írsz, hanem odamész és a lehengerlő sármoddal meghívod egy italra, aztán ágyba viszed...
2013. júl. 2. 18:50
 13/17 A kérdező kommentje:
hát smárolásig általában elég a sármom.
2013. júl. 2. 19:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezzel az oldallal már indulásakor is balhé volt. Keresd vissza az indexen vagy az origón.
2013. júl. 3. 19:26
 15/17 A kérdező kommentje:
és tényleg! :D na kösz, hogy szóltatok, töröltem is magam [nothing_to_do_here.jpg]
2013. júl. 3. 20:30
 16/17 anonim ***** válasza:
Nagyon kész vagy te srác:DDD
2013. júl. 8. 13:49
 17/17 anonim válasza:

Vigyázzatok az Elittárs előfizetéssel mert nagyon nehéz tőlük megszabadulni.

Én paypallel fizettem elő egy hónapra. A fizetés után automatikusan el kell fogadnod az automatikus meghosszabbítást (ők ezt a zavartalan társkereséssel indokolják). Ezt ugye a paypalen törölheted, viszont amit ők nem kötnek az orrodra, hogy a prémium tagságod lejárta előtt 7 nappal kell megszüntetned azt különben automatikusan a következő hónapot is számlázzák.

Miután én töröltem a paypeles automatikus fizetést, ők viszont még egy hónapot le akarta akasztani rólam, ami nyilván sikertelen volt, elkezdtek levelekkel bombázni, hogy majd behajtókat küldenek rám stb. Egy igazi senkiházi, pitiáner rablóbanda.

2014. máj. 15. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!