Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az ELITTÁRS pont hu társkereső...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ELITTÁRS pont hu társkeresőnél hogyan töröljem azt, hogy a tagságom 3 hónap után automatikusan folytatódjon?

Figyelt kérdés

Randiv.-on is fent vagyok,és sajnos 3 hónap után levett 2590 Ft-ot a kártyámról,mondván,hogy automatikusan meghosszabbította a tagságomat.

Amikor megkötöttem a tagságomat,érdekes módon nem emlékszem,hogy ki lett volna írva mondjuk a következő:

Ön 3 hónap után kér e automata tagságmeghosszabbítást,mert akkor lerántunk X Ft zsetont a kártyájáról,úgy,hogy Ön észbe sem kap? IGEN/NEM

Lényeg,hogy nem szeretnék az Elittárs pont hu-nál is így járni.Ott nem láttam ilyen egyértelmű választási lehetőséget.

Ismeri e Valaki ez utóbbi társkereső oldalt e kérdésben...

Köszönöm...

2013. jún. 17. 16:55
 1/6 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nekem lassú a felfogásom, de hogyan tudtak levenni a kártyádról pénzt? Megadtad a számlaszámodat? Mert azért azt mégsem kellett volna megadnod. Az Ellittársról eddig csak rosszat hallottam, én a helyedben ott nem is maradnék a helyedben.
2013. jún. 17. 17:19
 2/6 A kérdező kommentje:

az elittárs nekem bejött,valószínűleg "jókor jó helyen" alapon,megismerkedtem egy rendes nővel.

Tényleg ne haragudj,de úgy néz ki,nem érted...

2013. jún. 17. 18:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Apróbetűs rész. Nyálazd át, ott lesz a vápasz, garantálom!;/
2013. jún. 17. 18:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, hogy ezt miért nem az ELITTÁRS ügyfélszolgálatától kérdezed? Biztos vadidegenek tudják a legjobban megválaszolni..
2013. jún. 19. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:

a google a barátod ;)

[link]

2013. jún. 19. 18:30
 6/6 anonim válasza:

Vigyázzatok az Elittárs előfizetéssel mert nagyon nehéz tőlük megszabadulni.

Én paypallel fizettem elő egy hónapra. A fizetés után automatikusan el kell fogadnod az automatikus meghosszabbítást (ők ezt a zavartalan társkereséssel indokolják). Ezt ugye a paypalen törölheted, viszont amit ők nem kötnek az orrodra, hogy a prémium tagságod lejárta előtt 7 nappal kell megszüntetned azt különben automatikusan a következő hónapot is számlázzák.

Miután én töröltem a paypeles automatikus fizetést, ők viszont még egy hónapot le akarta akasztani rólam, ami nyilván sikertelen volt, elkezdtek levelekkel bombázni, hogy majd behajtókat küldenek rám stb. Egy igazi senkiházi, pitiáner rablóbanda.

2014. máj. 15. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!