A kutyám köldöksérv műtét utáni varratkiszedése meddig húzható időben úgy, hogy probléma mentes legyen? Autó hiányában ez pont egy hónap a műtét után és aggódom, hogy begyullad vagy más probléma adódik.
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 15:07
1/8 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokit, hogy mennyi idő múlva lehet eltávolítani a varratokat, és szedd ki te otthon neki.
2/8 A kérdező kommentje:
Az én kutyusomnak képtelenség otthon kiszedni a varratokat. Doki 10 napot mondott, de mire bejutunk hozzá már 30 nap lesz.:( Ez nagyon nagy gond?
2012. febr. 9. 15:56
3/8 anonim válasza:
azért az már tényleg túl sok idő... próbálj kölcsönkérni autót, de ennyi ideig nem lehet bennhagyni.
4/8 anonim válasza:
Általában a tizedik nap után már maguknak szedegetik kifelé. Már sok ivartalanított kutyus járt nálam, de egyiknek sem kellett még varratot szednem. Max. 1-2 szálat hagytak nekem, de ha tovább várok biztos azt is kinyallintották volna. Nálunk kóbor macskákat is szoktak csapdázni, ahogy magukhoz térnek, visszaengedik őket. Ők is maguknak szedik ki.
5/8 Akiteki válasza:
A később kiszedéstől semmi baja nem lesz, csak előbb nem szabad.
De ha már elég laza, otthon is elvághatod egy kisollóval és kiszedheted. Én egyszer a saját fogműtétem varratát is kiszedtem, mert mondtam az orvosnak, hogy nem tudok visszamenni, mert elutazunk. Semmi baj, akkor vegyen elő egy kisollót és vágja el, húzza ki.
A begyógyult seb varrata nem gyullad be.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Az én kutyim olyan virgonc, hogy képtelenek vagyunk kiszedni a varratokat, de olyan jó kutyi, hogy nem szedi ki magának. Többen ígértek segítséget csak nem jött össze:( Marad, hogy Hétfőre bérelek egy autót:(Ez nagyon költséges, de legalább tuti.:( Megnyugodtam, hogy a 30. nap még nem jelent valószínűleg komoly gondot:)
2012. febr. 10. 08:43
7/8 anonim válasza:
Ne várj 30 napot, igenis baj, ha tovább bennmarad!!
8/8 A kérdező kommentje:
Sikeresen ki lettek szedve a varratok!:)) 30 napnál semmi baj nem lett, de azért már pont ideje volt.:))Köszönöm a tanácsaitokat!:))
2012. febr. 13. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!