Mivel csak februári kérdéseket láttam, ezért gondoltam újra írok, használja valaki az elittárs társkeresőt? Változott azóta valami? Még mindig nehezen lehet lemondani az előfizetést?
Én "napi rendszerességgel" használom olyan fél éve. Valamikor télen regisztráltam.
Egy 60-80 kérdéses pszichológia teszt is benne van, ezt nem szoktuk szeretni. Valamint képeket kell feltölteni, mint mindenhol máshol. Olyan 4 kötelező pont van, ami nem feleletválasztós kitöltős, meg vagy 20 opcionális.
Ha ezek megvannak, használható a társkeresés rész. Persze minden fizetős. (Ingyen semmi sincs ezen a világon.) Értsd: szabványkérdéseket küldhetsz, de elolvasni nem tudod a válaszokat, nem látod a képeket... Olyan 5 ropi volt egy évre az előfizetés.
Ezen kívül más költségem eddig nem volt. Nem szimpatikus az autohosszabbítás, de nem kell nagyon kibukni, mert pl. a randivonal is alkalmazza, ott is le kell mondani, vagy automata szedik le a pénzt az előfizetési időszak végén.
Jelöltkeresés opció nincs. A társkeresés menete: Naponta 3-4 társkeresőt ajánl a rendszer a beállított paraméterek szerint. Aki szimpi, annak 85 szabványkérdésből 5-öt kell küldeni, majd válasz után ő küld 5-öt, aztán listából kiválasztott 10-10 elvárás kerül elküldésre, majd saját kérdések, majd esetlegesen levelezés, majd randi.
Van még napi 20 db "mi lenne ha" opciójú jelölt is. Egy kicsit messze lakik, egy kicsit kiesik a korosztályból, stb. típus, aki egyébként megfelelne.
Főleg a hölgyeknek van "mosoly" opció, amivel tudathatják a napi jelöltjeik valamelyikével, hogy szimpatikus.
A társkereső lányokról: Vegyes felhozatal, többnyire diplomásak a középosztályból. (Hogy mitől középosztály, vagy "elit" valaki, meg hogy jó -e ez az elnevezés, azt mindenki döntse el saját maga.) Ügyvédek, jogászok, művészek, tanárok ilyesmi. 2 ismerőssel is összefutottam már, szóval tuti nem kamu az oldal.
A módszer sikerességéről: Eddig a kölcsönös 5 kérdés-válaszig jutottunk el néhány lánnyal. Randi még nem volt innen senkivel.
Na de ne haragudj a kisregényért. Ha gondolod próbáld ki te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!