Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ismerkedésnél hogyan válaszolj...

Ismerkedésnél hogyan válaszoljak erre a kérdésre?

Figyelt kérdés
26éves férfi vagyok, még sosem volt kapcsolatom, mindig kikosaraztak. Ha szóbakerül valakivel, hogy meddig tartott a leghosszabb kapcsolatom, vagy hasonló témájú kérdés, mit válaszoljak? Hogyan lehet ezt normálisan megválaszolni, úgy hogy ne kelljen hazudnom, de ne is ijesszem el a lányt? Udvariasan kitérően "Eddig még senkivel nem fordult komolyra" Vagy hasonló mondatokkal nem mentem sokra eddig.

2013. dec. 12. 16:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem jó lenne rájönnöd, hogy nem ezen az egy válaszodon áll vagy bukik a dolog. Ha kosarat kapsz, akkor az összbenyomás volt gyenge...
2013. dec. 12. 16:58
 2/13 anonim ***** válasza:
#1 ...Például ez a túlzott megfelelési kényszer.
2013. dec. 12. 16:59
 3/13 anonim ***** válasza:
Csak mondd el. Két verzió van. Megijednek, úgy kell nekik. Ha meg nem ijed meg az egy jó jel.
2013. dec. 12. 16:59
 4/13 anonim ***** válasza:
Hazudd azt, hogy 1 hosszabb kapcsolatod volt.
2013. dec. 12. 17:00
 5/13 anonim ***** válasza:

hazugsággal tényleg jó indítani...

Csak őszintén.

2013. dec. 12. 17:02
 6/13 laci911 ***** válasza:
CSak sex volt a nőkkel , nem éreztél szerelmet és nem is fogott meg bennük semmi sem , ez egy olyan szöveg amit ha így elmondod biztos , hogy nem fognak el itélni .
2013. dec. 12. 17:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen kérdést nem tudsz leszerelni?-.-"

Válasz: nem szeretek a múltról beszélni, mindig a jelenre és a jövőre koncentrálok. Ami múlt elmúlt nem? (nagy mosoly és kész).

Tovább folytatod: Iszol még valamit, elmenjünk még vhova stb. És ha már jobban összejöttök akkor lehet a nagy lelkizés.

2013. dec. 12. 17:03
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy csak ezen áll vagy bukik a dolog. Csak jártam már így hogy hiába mondtam hogy nem fordult komolyra akkor jött a "de azért rövidebb volt már?" meg hasonló kissé kínos kérdések. A kedvencem a "miért nem?". Mégis mit lehet erre mondani :/. Ha tudnám miért nem kedvelnek eléggé akkor talán már tettem volna ellene :).
2013. dec. 12. 17:07
 9/13 A kérdező kommentje:
#7es azt hiszem ez megfelelő megoldás, köszönöm. :)
2013. dec. 12. 17:09
 10/13 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy hetente váltogattam a nőket, az előző hónapba 25 egyéjszakás kalandom volt. De kell a 26. mert 26 éves vagyok.
2013. dec. 12. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!