Barátnő kéne 26 éves pasi vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnék túl lenni már ezen a csaj keresés témán, nekem mindegy hogy néz ki, legyen normális, lehessen vele beszélni, ne vitazzon minden szaron. Nem vagyok szex mániás az se baj ha csak havonta van szex, ha ennyi szex elég neki, akkor az sem baj ha kifejezetten ronda.
Elég jóképű vagyok, jó kerestem van, csak nincs semmi humorom nő keresesre pazarolni az időm nagy részét. Egyedül maradni nem akarok, ha valakit érdekel írjon.
2013. dec. 11. 05:04
2/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy 26 éves pasi vagy-e. Ezt csak te tudhatod!
3/13 anonim válasza:
Menj be a henteshez.Ugyanezt elmondhatod neki is...vagy egy autóbontóba.Kérek egy kiló barátnőt,az sem baj ha ronda,vagy 5x annyiért adják mint máshol,sürgős!!!Viszont lefogják szarni hogy nézel ki,de csak miután behugyoztak a röhögéstől.
4/13 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat kérnék, honnan szerezzek ilyen nőt, tényleg nem akarok ezzel a parkeresgelos hulyeseggel sok időt pazarolni, hűséges típus vagyok, sosem csalok meg senkit, ha szükséges akkor a volt barátnőm ezt igazolni tudja.
2013. dec. 11. 05:33
5/13 anonim válasza:
Küldj képet, megnézném mennyire vagy jóképű..
6/13 A kérdező kommentje:
Elfelejzettem mondani hogy nagyon zárkózott vagyok, eleinte nehezen megy a kommunikáció és kissé paranoid is vagyok, folyton úgy érzem a hátam mögött kinevetnek, ezért csak akkor tudok képet küldeni, ha ismerem az alapvető paramétereket, és ebből kiderul hogy nem ismerem még és hogy nem gúnyt akár űzni
2013. dec. 11. 05:43
7/13 anonim válasza:
Milyen paraméterekre vagy kíváncsi?
8/13 A kérdező kommentje:
A megfelelő paraméterek kivalasztasa a feladat része
2013. dec. 11. 05:55
9/13 anonim válasza:
Hát ha nem vagyok fiatal hozzád akkor írj :D 20/N
10/13 anonim válasza:
Ha ilyen körülményes vagy sose lesz barátnőd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!