Létezhet ilyen csaj?
Létezhet olyan csaj a földön, aki minden itt írt kritériumnak megfelel? vagy ez már csak tényleg álom? túl sokat szeretnék?
Amikre gondoltam:
külső: kicsit punkos, ne legyen ribi, de öltözhst úgy, legyen igényes, de 4óránál hosszabban ne nézze magát a tükörben, legyenek nagy szemei
belső: tudjon feltételnélkűl úgy szeretni ahogy én, legyen hűséges, ha velem van mással ne flörtöljön, legyen szexmániás, vezetőtípus legyen ne anyámasszony katonája.
Sok emberrel pont az a baj, hogy kritériumokat állít fel. Az ilyesmi legjobb, ha nem érdekli az embert, mert aztán csak rinyál hogy nincs csaja, mert ennek hosszú volt az ujja, amannak meg radírcsimbók volt a füle mögött, a harmadiknak meg taknyos volt az álla, a negyedik szerette a BoneyM zenéjét és nem szeret rúdtáncolni...
Ha az ember szándékosan kritériumokat állít fel csajozás téren, akkor az joggal sír a sarokban hogy nincs csaja.. Meg álmodozhat örökre
Ne legyenek elvárásaid mert akkor sosem találod meg!
Amugy vezérlő tipus lányok és egyben" szex mániás " igen létezik. Általában a vezérlő tipusok sexmániások. De ezek belöled totál papucsot csinál!
Ilyen csaj nem létezik.
Csak olyan csaj létezik, amelyik pénzéhes.
Én pont ilyen vagyok, ha nem zavar a körömlakk... ;)
Puszi Édes! ;) Írj privit ;)
Üdv.: Karcsi ;)
Álmodozz kicsi-bocs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!