Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nocsabasz pasi szamara is letezhet olyan csaj, akiert barmit megadna es aki mellett kepes lenne megallapodni?
Nem kizárt, de ritka az ilyen.. Nem a nő hatása, szerintem inkább a koré, hogy lenyugszik az ilyen ember..
Aki kettesével viszi haza a lányokat egy bárból minden hétvégén, annak egy (pl te) nem valószínű hogy tudsz olyat nyújtani, amitől így megváltozna.. Meg az ilyen embereket véleményem szerint a testiségek sokkal inkább érdeleknek, mint esetleg a személyiség, amivel ki tud túnni egyik lány a többi közül.
3.! Nocsabasz alatt nem azt ertem, hogy minden heten mas csajt visz haza, hanem azt, hogy van, hogy csak par honapig van egyutt egy csajjal, van, hogy honapokig nincs senkije, van, hogy 1 evig is egyutt van egy csajjal.
Amugy koszi szepen, hogy igy egy kerdes alapjan megitelted, hogy semmi extrat nem tudok nyujtani egy ilyen pasinak.
ma 12:59
Azert ennyire nem egyszeruek a dolgok. Ket es fel eve tetszik, es allitolag en is neki, de 2 eve 2x is visszautasitottam, azota nem kozeledik, csak nez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!